PHP - veri çekme botu
Merhaba bu konularda formda araştırma yaptım fakat hep mysql den veri çekmekten bahsedilmiş benim istediğim biraz farklı,sorum şu bir siteden kendi wordpress sitemin post alanına veri çekiyorum text alanlara çekerken sorun olmuyor fakat kullandığım temadan dolayı dil seçenek menüsü var çektiğim veriyi bunun içindeki veriye nasıl seçtirebilir.
preg_match('@<p><b>Kişisel Alan 1</b> (.*?)</p>@si' , $kaynak , $dil);
$dil = str_replace("TÜRKÇE DUBLAJ","Türkçe Dublaj",$dil);
$dil = str_replace("TÜRKÇE DUBLAJ","Türkçe Dublaj",$dil);
$dil = str_replace("TÜRKÇE ALTYAZI","Türkçe Altyazı",$dil);
$dil = str_replace("YERLİ FILM","Yerli",$dil);
echo "<pre>";
print_r($dil);
echo "</pre>";
$my_post = array(
'post_title' => "$title[1]",
'post_status' => 'draft',
'imdb-id' => $imdb,
'ozet' => $ozet,
'lang' => $dil,
);
$id = wp_insert_post ( $my_post );
add_post_meta($id, 'imdb-id', $imdb[1]);
add_post_meta($id, 'ozet', $ozet[1]);
add_post_meta($id, 'lang', $dil[1]);
Visual Basic - Text Şifreleme
İyi günler , bir programlama dersi veya geçmişim yok , yeniyim ufak kendi çapımda bir program yazdım daha doğrusu araştıra araştıra kodları internetten bularak hallettim kendim baştan yazdım değil , kısacası acemiyim bir çok yerde araştırdım 1 kaç tanede hazır kodlar buldum fakat anladığım kadarıyla içeriği eskimiş veya güncel kodlar yerini almış , bunlar visual studio 2022 hata verdi. Kodlardan anlamadığım içinde kısa bir örnek oluşturdum
mantık yukarıdaki gibi uzunluk olarak da textbox değeri tek karakter olsada uzunluğu aynı çıkarıyor, çıkarıyor diyorum bu şifrelemeyi aslında bir site yapıyor burdaki olayı
visual basic de yapmak mümkün mü acaba veya araştırmam için yönlendirebileceğiniz herhangi bir yer varmı şimdiden teşekkür ederim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 830 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama