gecen hafta bulgarıstandan ajı aır 3 aldım sorunusz vergısız bır sekılde getırdım havalardan dolayı ucurma fırsatı daha bulamadım ancak ayarlara gırdım kameraydı ucus ayarları fılandı bazı ayarlarını yaptım sorunum su drone altında bulunan klavuz led ı kumandadan acmama ragmen yanmııyor otomatık yapıyorum acık yapıyorum kapalı yapıyorum hıc bır sekılde tepkı vermıyor urun sıfır aldım jıletını kendım actım ledın yanması ıcın baska bır yolmu vardır kollardakı pervane ledlerınden bahsetmıyorum onlar yanıyor onde yesıl arkada sarı ıle kırmızı benım bahsettıgım drone altında bulunan ınıs kalkıs sırasında aydınlatma saglayan klavuz led i bilgisi olan varsa cevap verebılırmı
Xenon far sorunu
2015 fluence iconum var sag xenon ampulum kesmisti sanayiden osram d1s aldim taktim oda kesildi ac kapa yapinca geliyor sonra yine kesiliyor her seferinde ac kapa yapiyom ama devamli kesiyor sag ile solu yer degistirdim bu seferde solda kesmeye basladi aldigim far orjinal degildir diye gittim photon d1s led takim olarak aldim ikisinide degistirdin yine biri kesiyor yer degistiriyorum bu sefer yine degistirdigim yer kesiyor sorunu bir turlu bulamadim acaba beyinden mi ama beginden olsa tek biyeri kesmesi gerekmezmi yer degistirdigimde obur taraf kesiliyor basina gelmia olan var mi yardimci olabilcek araci bilgisayara baglatsam arizanin ne oldugu cikarmi ortaya
S21 fe macro modu var mi?
Baslikta dedigin gibi s21 fe cihazda kamerada macro modu var mi bende gorunmuyor ama teshirdeki bir s21fe de macro cekim modu vardi varsa nasil acabilirim
Modem isiklari yaniyor bağlanti yok
Turknet 75 mb paketi kullanmaktayim 4 gun once yandaki komsumuz turknet kullanirken ttnete donus yapti evine gelen ekipler baglantiyi yapmislar ne olduysa ayni anda oldu (burdaki evler mustakil apartman degil 2 katli evlerden bahsediyorum yan komsuda amcamlar oluyor ) ona baglanti yapildiginda benim baglantim gitti yarim saat sonra baglantim geldi ancak modeme gelen degerlerim 5mb goruyordu ariza kaydi filan olusturdum hali ile turknet ttnet ekiplerine bildirdi ekiplerde sistemden gordukleri seyi yazip durdular sistemde 75mb sinyal gorunuyor musteri kaynakli sorun diye dogrudur ama onlarin gordugu santrale gelen bana gelen 5mb bunu turknetten aradiklarindada soledim evim mustakil diye sonra modemi goturdum mustakil oldugu icin sokaktan gelen kablonun yanina orda baglanti yapip resimlerini cektim sorun bende degil diye ispatladim ama inat ile ttnet ekipleri hala sorun musteri kaynakli diye msj yaziyorlar bu aksam itibari ile baglantim komple gitti sorularima cevap ariyorum
1.yandaki bina hizini yukseltmek icin benim portu oraya takip onlarinkini bana takmis olabilirlermi (onlar hic yuksek hiza cikamiyordu ttnete gecince 50mb aliyor su anda )
2.benim modem su anda 4 isik yaniyor fakat ne pc de nede wifi uzerinden internet girilmiyor
3.modem resledim arayuze giriyorum modem gelen 5mb gorunuyor fakat baglanti yok
4.sorunlari gider dedigimde birincil dns sunucusu hatasi aliyorum kullandigim dns 8.8.8.8 8.8.4.4
5.internette yazan her yolu denedim
Turknet 90tl karsiliginda bizim ekiplerimiz gelsin sorun sizden kaynakli degilse para odemezsiniz dedi bende kabul ettim
Cok uzun yazdim ama anca derdimi anlattim sorun kaynagi bende mi yoksa santralde ttnet ekibinin hatasimi
Gigabyte rgb fusion
|
logitech g700s yardım
|
eXca |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.120 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El