Merhaba bedelli ücretini bugün ödedim sorum şu e devlete halen yansimadi. 30 haziran(son gün)a kadar yansimasi gereklimi yoksa ödediğim tarihmi önemli bu aşamada(dekont elimde). Yani yansimassa birşey yapmam gereklimi teşekkürler
Merhaba bedelli askerlik için hizmet tercihi kısmında en son soru "ertelemenizi neden iptal etmek istiyorsunuz?" da bedelli askerlik seçeneği çıkmıyor sadece "Askerlik görevimi yerine getirmek istiyorum" ile "Hem öğrenimime devam edip hem de askerlik görevini yerine getirmek istiyorum" çıkıyor. Altta ss atıcam. Birde bana hiç Askerlik hizmet tercihi sıralatmadı yani bedelliden sonra yedek ast subaylık, erlik falan çıkmadı ve altta ss de gözüktüğü üzere para yatırmayla ilgili bir bölümde gözükmüyor. Yardım lütfen çok stres yaptım neden böyle oldu?
Merhaba aile hekimi beni yoklama muayenesinde psikiyatri ve kardiyoloji den hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim sevk belgemle fakat randevusuz kabul etmediklerini söylediler. Sıkıntı biliyorsunuzki randevu almak çok zor ve en az 15 gün sonraya veriyor. Benim 30 Hazirana kadar (bedelli zamlanmadan önce) işlemlerimi halletmem lazım. Yokmudur bunun başka yolu illa randevumu lazim? bedelli zamlanmasina yetişmemesinden korkuyorum.
Merhaba bugün bedelli askerlik yoklama muayenesi için aile hekimliğine gittim. Aile hekimi beni kardiyoloji ve psikiyatriden hastaneye sevk etti. Randevu almam gerektiğini söyledi randevu alabildim fakat hastanenin içinden deilde hastaneye bağlı (İZMİR ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ) Hatay semt polikinliğinden randevu aldım. Hastanenin içinde olmadığından dolayı bir sıkıntı olur mu orda muayene olabilirmiyim askerlik için yoksa hastanenin içindeki polikinliklerden mi almam gerekli yardım ederseniz memnun olurum teşekkürler.
31 Aralık benim içinde son tarihmi?
Merhaba . Benim tecilim 12 Ağustos 2022 de bitiyor. Bedelli askerlik başvurusu için son tarih ne zaman benim için de bu 31 Aralık 2021 mi yoksa tecilim bitmeden önce 2022 haziran gibi başvurabilirmiyim bedelliye teşekkürler.
Merhaba herkese. Direk konuya gireyim benim tecilim 2022 12 ağustosta sona eriyor. Yani yaklaşık 8 ay var. Benim için bedelli askerlik başvurusu son ne zaman oluyor? İnternette 2022 yılında bedelli askerlik yapıcaklar için 2021 31 Aralık son diyor, yani bu ayın sonu benim için de bu bedelli askerlik başvurusu için son mu oluyor? Yoksa tecilim bitmeden, 7 8 ay sonra başvuru yapsamda oluyormu bedelli için? Birde son olarak bir arkadaştan duyduğum tecil bitse bile o yılın sonuna kadar bedelli başvurusunda sıkıntı olmuyormuş böyle birşey varmı?
Kafam karıştı çok bundan dolayı net bir cevap veren olursa çok memnun olurum teşekkürler.
Merhaba. Benim tecil sürem 2022 ağustos ayında bitiyor. İnternette bedelli askerliği 2022 yılında yapıcaklar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2021 yazıyor. Şimdi benim tecil 2022 nin ağustos ayı içinde biteceği için en son 31 aralık 2021 de mi bedelliye başvurmam gerek yoksa tecil bitmeden önce herhangi bir tarihde mesela 2022 haziranda başvurabilirmiyim? Yani son başvuru tarihi diye bir şey var mı bu sistemde tam anlayamadım açıklayan biri olursa cok sevinirim teşekkürler.
|
Gtx 1070 veya 1060 sistem önerisi
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 14.829 (Bu ay: 688)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar