Uygun Fiyatlı Laptop Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Bim’e 9300 liraya HP 7N4W2AA notebook geliyor. 8 GB RAM ve Ryzen 5 5500U işlemciye sahip. Harici bir grafik kartı yok. Sık oyun oynayan birisi değilim, oynadığımda da yüksek fps gerektiren oyunlar pek oynamıyorum. Bilgisayarı büyük çoğunlukla internette gezinmek, dizi/film izlemek ve ofis programları için kullanıyorum. Ancak bu basit işlerde de kasmasına hiç tahammülüm yok :D Yani grafik performansı açısından beklentim full hd filmleri takılmadan izletsin, ağır olmayan oyunları düşük grafiklerle de olsa çalıştırsın benim için yeterli. Bu bilgisayar işimi görür mü sizce önerir misiniz? Veya buna yakın bir fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir ürün var mı? Teşekkür ederim.
Bilgisayar kendiliğinden kapanıyor
Merhabalar arkadaşlar. Son 10 gündür kronikleşmiş bir sorun yaşıyorum ve sizden fikir almak istedim. 10 yıla merdiven dayayan lenovo laptopum her gün en az 1 kere durup dururken tıpkı ısınınca sistemin kendini kapatması gibi “tık” sesini takiben aniden kapanıyor, oysa hiçbir ısınma durumu yok. Düğmesine tekrar bastığımda da hiçbir şey olmamış gibi tekrardan açılıyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Bilgisayarın içinde toz yok, virüs falan yok, fan sorunsuz çalışıyor ve fişe takılı olarak kullanıyorum. Yani 10 gün önce bu sorunun başlamasını tetikleyecek benden kaynaklı hiçbir şey olmadı. Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Opel Combo İçin Dört Mevsim Lastik Önerisi
Merhabalar. Opel Combo aracımız var, İzmir’de yaşıyoruz. İklim koşulları zorlu olmadığı için hiç uğraşmayıp dört mevsim lastiği almaya karar verdik. Araştırmalarım sonucu 2 lastik arasında kaldım: Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 ve Continental AllSeasonContact. Türkiye’deki yol koşullarını da dikkate alarak bunlardan hangisini önerirsiniz? Ara sıra taşlı yollardan gitmem de gerekiyor çünkü. Konfor ve gürültü mevzusunda ikisinin arasında kayda değer bariz bir fark yoksa en güvenli, dayanıklı ve uzun ömürlü olanı tercih etmek isterim. Fiyatı önemli değil. Başka marka tavsiyeniz varsa onlara da açığım. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Powerbank Giriş Akımı
Merhabalar arkadaşlar. Ben bir Xiaomi powerbank aldım. Üzerini okuduğunda 5V için input amper değeri 2.6A olarak görünüyor. Benim elimde ise 2.4A veren bir adaptör var. Benim bildiğime göre kullanacağımız adaptörün amper değeri cihaz için gereken değerden bir miktar yüksek olabilir ama düşük olamaz. Bu yüzden adaptörü fişe taktığımda cihazı yakmaktan veya bu şekilde bir kullanımla uzun vadede ömrünü kısaltmaktan endişe ediyorum. Bu konuda elektrik-elektronik mevzularına hakim birisi bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Eğer konuya hakim değilseniz “bence” diyerek yorum yapmamanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Uygun fiyata taahhütsüz tarife
|
Eski bilgisayar için Linux önerisi
|
Bilgisayar Açılmıyor
|
DVD'yi iptal etmeden HDD+SSD mümkün müdür?
|
iPhone SE Sessize Alma Tuşu Arızası
|
Uçlu Kalem Tavsiyesi
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 193
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.798 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar