Mondeo mk3 vites geçişlerinde problem
Tüm arkadaşlara selamlar. Konuyu yanlış yerde açıyor isem affola. Telefondan yazıyorum noktalama işaretlerini yanlış kullanıyorsan şimdiden özür dilerim.2005 model ford mondeo 2.0 motor benzinli aracim var. Yardım istediğim konu şudur. Arac hareket halinde iken vites geçişlerinde hiçbir problem yok. Lakin kırmızı ışıkta durdum vitesi boşa aldim. Yeşil yandı. Debriyaja bastım fakat vitese geçiremiyorum. Yoğun olarak 1. Ve 2. Viteste olmakla beraber zaman zaman tüm viteslere geçmediği de oluyor. Diyeceksiniz ki nasıl hallediyorsun? En az dört beş defa deneyerek ve zorlayarak. Cartlama hiç olmadı desem yeridir.4 farklı ustaya gösterdim 1. Usta baskı balata, 2. Usta Debriyaj ust merkezi, 3. Usta senkromec, 4. Usta ise vites halatlarindan dedi. Neye güvenip kime yaptıracağım şaşırdım. Aranızda anlayan Usta olan arkadaşlar en azından beni sırası ile şunları yaparak şu sıra ile yaptir diyerek yönlendirir ise çok mutlu olurum. Hatta birisi sanjuman yağından dedi. Onuda değiştirdim. İlk gün çok iyi Debriyaj pamuk gibi. 2. Gun yine ayni problem. Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası