Merhabalar, üniversite 2. sınıfa geçtim, mühendislik okuyorum. Dönem başında üstten ders alıp bırakamamıştım, ben de çekildim. W gözüküyor transkriptte, yatay geçiş yapmama engel olur mu?
Acer 15.6" 1080p 144Hz Laptop Ekranı Tamir Fiyatı
Arkadaşlar bir aptallık edip laptopumun ekranını kırmayı başardım, modeli Acer Nitro AN515-44. Ekranı 1080p 144Hz 15.6" IPS
Kaç para tutar aşağı yukarı, garantiye mi yaptırmalıtyım orada ne kadar daha fazla tutar değer mi? Kafamı duvarlara vuruyorum şu an yakın bir fiyat söyleseniz de olur 1000 TL'yi geçer mi? Teşekkürler.
EDM İçin iyi basslı kulakiçi önerisi
150 ila 400 tl arasında bütçem var diyebilirim, LG G7 telefonda kullanacağım, saygısızlık değil niyetim daha iyi önerirsiniz diye bilmeyenler için Hi-Fi quad DAC'i var, yani sürmesi daha ağır kulaklık önerebilirseniz daha isabetli olur sanırım. Çoğunlukla EDM dinliyorum fakat ses sahnesi geniş olsa iyi olur. Çok bir deneyimim yok bu alanda fakat KZ marka çok öneriliyor, birsürü de modeli var kafam karıştı. Şuan kafaüstü olarak Sony XB950AP ve kulakiçi olarak Sony XB50AP kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Vorcom SX Pro tablete root atma
Ankara'da Öğrenci Evi
|
|
İsim değişikliği
|
30 Ah Civarı Akü
|
Render için 3500TL Sistem
|
İlgi Alanları: Bilim, mühendislik, felsefe, müzik.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.004 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar