Anakart Kondansatörü Koptu Yardım
Arkadaşlar merhaba sata girişinden ssd'nin sata kablosunu cıkarırken sata girişlerinin yanında bulunan 2 tane kondansatörden birini yanlışlıkla kopardım tekrar takamadım. Bilgisayar sorunsuz calısıyor bir sıkıntı olur mu bu şekilde çalıştırsam?
anakart modeli :
Prize birşey takınca Monitör gidip gelmesi
Arkadaşlar merhaba çoklu prize birşey takınca monitor ekranı gidip geliyor nedeni nedir sizce?
SORUN VİDEOSU :
Anakart değişikliği sonrası siyah ekran
Merhabalar anakart değişikliği sonrası monitorume ekran gelmiyor yardımcı olurmusunuz.
İşlemci i5 10400f
Anakart MSI b460m pro
Ekran hiç gelmiyor sinyal yok sorunu var.
İnternette blind bios update diye bazı şeyler gördüm ama tam emin değilim yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım.
Şuana kadar ramleri tektek denedim .
İşlemci ve ram pinlerini dikkatli şekilde silgiyle sildim.
Biosu sıfırladım.
Jbatı sıfırladım.
Ekran kartlı ve kartsız görüntü almayı denedim.
Hiç biri işe yaramadı ayrıca anakarttaki ezdebug CPU ledi beyaz bir şekilde yanıyor.
Delphi android yardım!
merhaba arkadaşlar delphi'ye yeni başladım. Uygulamayı daha iyi anlamam için yaptığınız basit android uygulamalarını atar mısınız?
Arkadaşlar merhaba elimde başlıktaki ekran kartından var geçen temizlemek için söktüm termal pedlerin kuruduğunu ve döküldüğünü farkettim bu yüzden pedleri değişmek istiyorum ama hangi kalınlıkta alacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
bu arada alacağım ürün budur;
Arkadaşlar merhaba elimde asus turbo gtx1080 ekran kartı var.
Kart alındığından beri temizlenmedi.
Geçen kartı temizlemek için içini açtım fanı vs herşeyini ayırdım ama soğutucu bloğu bir türlü çıkaramadım (blok chipset üzerinden çıktı ama fanla aynı katmana bağlı olduğu için o katmandan çıkaramadım) üstü fln hep tozlanmış bloğu yıkamak istedim ama bloğun olduğu kısımda fanda var o yüzden yıkamadım bir sorun olur diye.
Bu bloğu nasıl çıkartabilirim vida vs'de göremedim bloğu tutan internette bloğun çıkarıldığı bir videoda yok YARDIM EDER MİSİNİZ.
dakika 3.15 teki blok
arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 haftadır tr sunucusnda 52ping civarında ping alıyorum 1 hafta öncesine kadar 22 alıyordum herkesde bu şekilde mi?
bu arada sadece tr serverinde pingim yüksek (lol westte 60- cs go'da 39-50 arası alıyorum)
arkadaşlar merhaba z3plus kasa sahibiyim cok üst seviye olmasada kasaya 5tl harcayarak öne 3.fanı ve psu cover bölgesi yaptım sizde yapabilirsiniz çok kolay bir işlem.
Arkadaşlar merhaba bu sistemin verebileceği fpsten çok çok az alıyorum neden nedir sizce?
Gpu ve cpu kendini çok az kullanıyor.
Sistem Özelliklerim;
►Ekran Kartı: XFX RX 5600XT 6GB
►Anakart: Gigabyte H410M H
►İşlemci: i5 10400f 2.9-4.30 Ghz
►Soğutucu: Snowman Mx6
►Ram: 1x16GB DDR4 3000Mhz Corsair
►Güç Kaynağı: 750w 80plus Ocz Güç Kaynağı
►Depolama1: 1tb Wd Hdd 5400rpm
►Depolama2: 120gb Wd Ssd
NOT : HERŞEY GÜNCEL BİOS DAHİL (SADECE BU OYUNDA KARŞILAŞTIM BOYLE BİR SORUNLA)(ram 2666mhz olarak kullanılıyor)
VİDEO :
merhaba arkadaşlar netspeed kullanıcısıyım 5 gündür aldığım hız vs çok iyi ama şöyle bir sorunum var günde 1 kez internetim gidiyor (modemdeki ışıklar yanıyor ama internete girmiyor) resetlediğim anda düzeliyor ben sağlayıcıdan kaynaklı değilde tesissattan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce sorun nedir? ne yapmalıyım? (tesisatim eski 4-5 yıllık belki daha fazla)
DEĞERLERİM BU ŞEKİLDE
Meslek: Bilgi Teknolojileri Uzmanı
İlgi Alanları: Teknoloj, Spor
İşlemci: INTEL CORE i5 10400f 2.9/4.2 GHz || Ekran Kartı: SÜREKLİ DEĞİŞMEKTE || Monitör: Samsung Odyssey G5 2K 32" 144Hz 1ms || Anakart: MSI B460M-A PRO || Ram: CORSAİR (2x16GB) 32GB DDR4 3000MHZ ||Depolama1: Kingston A2000 250gb m2 SSD|| Depolama2: Wd 1TB || Kasa: Corsair icue 4000x Beyaz + 8x120mm Coolmoon RGB FAN || Güç Kaynağı: OCZ 750W 80PLUS || Soğutma: Snowman T5 |
BARU / CTIS - Computer Technology and Information Systems / SAKARYA/ADAPAZARI |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 278
İkinci El Bölümü Mesajları: 161
Konularının görüntülenme sayısı: 29.507 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El