Merhaba arkadaşlar, Adobe Premier Pro'da alt yazıları Getsubs aracılığıyla alıyorum fakat alt yazı otomatik olarak şablonsuz olarak düz bir şekilde geliyor.
Şu sıralar trend olan genelde sanırım Capcut ile yapılan ses ile metinin senkronize şekilde gittiği ve ilgili kelimeyi yeşil veya sarı çerçeveye aldığı veya boyadığı tarzda bir şablon buldum, otomatik oluşturduğum alt yazıları manuel olmadan ilgili şablona nasıl aktarabilirim?
Ayrıca uygulama içinde kayıt almaya çalışırken ciddi bir parazit sesi ciddi derecede yükselerek oluşuyor, herhangi bir ses olmamasına ve mikrofonda sorun olmamasına rağmen, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.
Instagram konular ekle kısmı kayboldu
Merhaba arkadaşlar Instagram'da video atarken konular ekle kısmı ara ara gidip geliyor, şimdi konular ekle kısmı komple yok, nasıl geri gelir? Uygulamayı silip yeniden yükledim, ekli başka hesaplar da var onlarda hiçbir problem yok, o hesaplar eski tarihli, konular ekle kaybolan hesap yeni tarihli. Nasıl geri getirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, bir videoda fark ettikten sonra, aynı yerde normal video çekiyorum (pozlama vs ayar yapmadan) Quickshots ile video çekiyorum, Quickshots ile çektiğim videodaki renkler çok çok daha iyi. Quickshots otomatik olarak mı pozlama veya ayar yapıyor? Ayrıca waypoint modunda gece de gündüz de ışık çok ama çok az oluyor, bunları manuel olarak mı ayarlamalıyım? Quickshots modundaki renklere nasıl ulaşabilirim?
Arkadaşlar merhaba, basit arayüzü ve kullanışlı olması sebebiyle Wondershare Filmora 13'ü satın almak istiyorum, fakat netten okuduğum yorumlar efektlerin yıllık plan ile gelmediği ve her ay alınması gerektiği söyleniyor. Efektler aylık plan ile geliyor mu peki? Öneriniz hangi planı almam yönünde olur? Teşekkürler.
Eğitimle Final Cut Pro hakkında sorular
Merhaba arkadaşlar, eğitimle final cut pro 6000 3 ay taksit yapıyor, elinde uyguna lisans olan var mıdır?
Eğitim paketi:
Arkadaşlar merhaba %90 üzeri engelli araç ile yurt dışına çıkılabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın başına geldi. 2. el araç satışını vergi levhasız ve mükellef olmadan yapmasına müteakip, Vergi Dairesi'nden "satışların izahı için" çağrıldı. Daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu? Nasıl bir yol izleneceği hakkında Vergi Dairesi yetkilileri dahi pek bilgi sahibi değil, evrak Ankara'daki müfettişler tarafından hazırlanmış. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaş veya bilgi sahibi arkadaş bu konuda neler yapacağımızı, işin sonunda ne kadar vergi cezası çıkacağı hakkında bilgilendirebilir mi? Ayrıca 2021 yılına ait olduğundan, 2021 yılında 2. el araç satışlarında KDV %1 miydi %18 miydi, bu konu hakkında net bir bilgi sahibi olamadık. Satılan tüm araçlar binek araçtır. Teşekkürler.
Yıllık gelir vergisi, Matrah farkı 76.000 TL
KDV beyannemesinde vergi matrahının beyan edilmemesi 1.429.500 TL
Macbook sağ tıklamada linki ve açıklamayı seçmesi
Merhaba arkadaşlar, Safari tarayıcıda Google ile arama yapınca sağ tıklayınca linki ve üstünde etrafında yazanları seçiyor (CTRL+a gibi), bu nasıl düzelir? Bir de, harici klavye kullanyıroum ctrl a,c,v kısayollarını kullanamıyorum, teşekkürler.
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 13.525 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun