12500₺ Telefon tavsiyesi 2023
Merhabalar, başlıkta yazdığım gibi 12.500₺ bütçem var aklımdaki telefonlar şunlar;
Samsung S20 FE - Snapdragon 865 ( sıfır )
Samsung S21 FE -Eyxnos 2100 ( 2.el garantisi devam ediyor 12ay)
Redmi Note 12 Pro ( sıfır )
yukaridaki 3 telefonu inceledim hoşuma gitti, genel kullanım amacı sosyal medya ve mesajlaşma için kullanacağım birden çok uygulama aynı anda takılmadan geçiş yapsın donma takılma olmasını istemiyorum en az 2 yıl sıkıntısız kullanmak istiyorum, hangi ürünü tercih etmeliyim ? Yarın satmak istediğimde hangisi daha hızlı elden çıkartılır ve değer kaybetmez bunun hakkinda bilgisi olan varsa da yazabilir, iyi forumlar
GW2 Gold Alımı Yapılır
...
144hz Monitör Tavsiyesi ?
144hz IPS monitör almak istiyorum bütçem 1500-1750 arasında çok kafama yatarsa daha da yükseltebilirim önerilerinizi bekliyorum
12,000Tl Toplama Pc Önerisi ?
12,000 TL Bütcem var monitör dahil sistem önerileriniz nelerdir? tavsiyelerinizi bekliyorum.
Nvidia Uyumlu Ekran Kartını Bulamadı Hatası ?
Merhabalar , Bilgisayarıma oyun yükleyip kaldırırken birden bire ekran kartımın Nvidia arayüzünde gözükmediğini farkettim, Aygıt yönetcisinde gözüküyorken Nvidia ara yüzünde gözükmüyordu sürekli olarak oynadığım oyunlarda yüksek FPS almaya başlayınca bir şeylerin yanlış gittiğini düşündüm.Aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım daha sonra Nvidia'nın kendi sitesine gittim ( Win 7 ) kullanıcısıyım. Kendi bilgisayarımla uyumlu olan sürümü indirdim fakat Ekran Kartını Uyumlu versiyonunu bulamadı hatası aldım kurulum yapmaya çalışırken daha sonrasında internette navicat dosyasını kendi makineme göre değiştirmeyi öğrendim ama buda cevap vermedi sorunuma hala devam etmekte , bu konu hakkında acil yardımınıza ihtiyacım var , şimdiden teşekkürler.
Win sürümü Win 7 7601 , Service Pack 1
Ekran kartı versiyonu Nvidia Geforce 520MX
indirdiğim dosya : 391.35 Nvidia
Uyumlu ekran kartı bulunamadı hatası
Svchost.exe %100 Disk Kullanımı Problemi ?
|
Crusader Of Light MMORPG 3D Oynayan Varmı ?
|
Windows-upt.exe Hatası Yardım !
|
Hangi Ekran Kartı Seçeneği ?
Windows 8.1 USB'den Kurulum Yardım !
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.004 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware