TURKNET'in Aktivasyon Rezaleti
Merhabalar.
Kasım ayında turknete geçiş başvurusunda bulundum ardından şuan bulunduğum iss de 3 ay beklemem gerektiği için belgelerimi vs beklemede bırakıldı ve tam 5 aralık tarihinde bunu işleme alıp ardından benim herhangi bir işlem yapmadan geçişimin yapılacağı söylendi tarafıma. Neyse bekledik 5 aralık oldu fakat arayan soran olmadı ben aradım söyledim. Sözde başlatılan işlem 8 gündür sürekli 48 saatlik yasal süreç adı altında bekletiliyorum. Kullandığım iss i aradığımda kendilerine belge gönderilmediğini iletiyor tarafıma turknete sorduğumda belge gönderdik onay bekliyoruz diye dönüş alıyorum. Turknet benim sürekli aramam sonucunda kendilerine telefon ile ulaşmamam konusunda belgelerimi kargoda olarak gösteriyor ve kesinlikle müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Bunu online işlemler, twitter, dh, şikayet var hepsinden ulaşmak için çabaladığımda geçiştirici cevaplar sonuca ulaşmayan konuşmalar yaşadım. TURKNET'i müşteri temsilcisi destek konusunda tavsiye etmiyorum karşınızda kimseyi bulamıyorsunuz. Beğenmediğimiz TurkTelekomda her dakika ulaşabileceğiniz insanlar var. Bunun değerini bana anlattığın için teşekkürler. TURKNET...
Destek Numarası
37737803
Ekran Kartı PSU uyumu
Ekran Kartı Seçimi İçin Yardım
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 621 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası