NOFAP WHATSAPP GRUBU
Hayatımı daha da düzene koymak istiyorum. Nofap için whatsapp grubu varsa linkini bırakabilir misiniz?
BEYBLADE ARANIYOR
Beyler Ankara'dayım, bildiğiniz 2. el beyblade satan her var mı?
Girme taktikleri(Odtü)
Arkadaşlar ben aybü ceng okuyorum. metu stat tutuyordu puanuma. Veri bilimi ile pek ilgilenmeyeceğim için ceng daha mantıklı geldi. Lakin okulumuzda yeterince etkinlik olmadığı için metu'dakilere katılmak istedim. Benim girmemi sağlayan kişi de o gün orada olmalıymış dendi. O kişiler de ünide olmadıkları için olmadı işte. Son çare olarak YKS'ye girip metu'da 2. bir bölüm okumak var kafamda sırf eğitim ve etkinlikler için. Eğer biliyorsanız başka bir çözüm yolu var mıdır ?
1 AYDA HAZIRLIK ATLAMA
Arkadaşlar AYBÜ Bilgisayar mühendisliği bölümüne geçiş yapmak istiyorum. Yıl kaybım fazla olucak eğer hazırlığı atlamazsam. Bu sene Eylül ayından ihtibaren çok sıkı olmasa da İngilizce çalıştım. Şu an intermediate seviyesindeyim. 2 ayım var hazırlık atlamak için. YDMS'ye giricem. Geçen hafta kendimi denedim. 250 kelime en az diyo ama 180 kelime yazabildim. Listening 19/25, reading ise 17/25 geldi. Speaking kısmını ise yapamadım çünkü nasıl puanlayacağımı bilmiyorum. 2 ayda nasıl geçebilecek seviyeye gelirim? Çok çalışmaya ihtiyacım var mı sizce yoksa rahat mı olayım ?
Arkadaşlar özel mesaj göndermeye çalışınca kullanıma kapalıdır diyor. Okumaya çalışınca da sayfa açılmıyor. Telefon numaram da onaylı. Acil çözüme ihtiyacım var çünkü sorularım var
AKADEMİK İNGİLİZCE ÖĞRENME
Arkadaşlar ingilizce öğrenmem lazım, Diş Hekimliği okuyorum. Bu sene yatay geçiş denedim belli sebeplerden ötürü olmadı. Bu sene İngilizce öğrenip direkt 1. sınıfa yatay geçişi düşünüyorum. Akademik düzeyde öğrenmem için kaç ayımı vermeliyim ve günde kaç saat çalışmalıyım ? (Malum bizim dersler de yoğun, geçmesem de geçiş yapabilirim biliyorum ama en azından geçecek kadar çalışacağım dişe)
Arkadaşlar bu sene inşallah Bilgisayar Mühendisliğine geçiş yapacağım. Fiyat performans açısından iyi, kodlama için işe yarar bilgisayar biliyorsanız yeşillendirebilir misiniz? Amacım oyun değil kodlama onu da belirteyim.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÜNİVERSİTE ÖNERİSİ
Arkadaşlar ESTÜ, AYBÜ ve Ankara (Türkçe) arasında hangi bilgisayar mühendisliği bölümünü önerirsiniz, nedenleri nedir ? Acil cevaplarsanız sevinirim
ESTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Arkadaşlar bu bölüm jakkında bilgi almam lazım, hocalarını kaybetti dediler. Cevaplarınızı bekliyorum.
Ankara, Gazi, Marmara üniversitesinin Türkçe bölümleri ve ESTÜ ve AYBÜ'nün İngilizce bölümleri arasında hangisi yeri önerirsiniz, artıları eksileri nelerdir ?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 129
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 31.716 (Bu ay: 586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar