Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 228 (Bu ay: 0)
XFX rx 6500 xt ekran kartı takılma sorunu
arkadaşlar 2-3 gün önce xfx rx 6500 xt aldım ama sinir harbi yaşatıyor bana. öncelikle pci 3.0 kullandığımı belirteyim. Sorunum şu; FPS kaç olursa olsun ister 100 ister 150 görüntü daima 20 fps gibi. Yani anlık FPS dalgalanması inanılmaz boyutta oluyor ve ciddi bir sorun yaşatıyor. vsync kapatıp deneme yaptığımda nispeten düzelme olsa da pyun oynarken ses ve FPS anlık düşüp yükseliyor. dediğim gibi ses de bazen gidiyor sanki takılıyor gibi ses gidip gidip geliyor. Monitörde veya kabloda sorun var diyerek farklı monitör ve Hdmi kablo ile denedim ancak sonuç aynı. Sorun FPS değil dediğim gibi 100-150 FPS bile aynı sorun yaşanıyor. FPS 90 a düşüp 110 a çıkınca takılıyor gibi geliyor haliyle insana. ekran kartı derecesi 50 yi geçmiyor, işlemci sıcaklığı da yaklaşık aynı değerlerde. ekran kartında sizce sorun mu var yoksa benim sistemde veya yazılımda mı sıkıntı var sizce?
Sistem Windows 10 pro
İşlemci : i3 8100
Ram : 16 gb ddr4 2400Mhz
anakart Asus Prime H310M-D
m2 ssd takılı
power 650w
RADEON R9 370 4GB 256 BIT EKRAN KARTI TAVSİYE
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim model ekran kartını 2300 lira civarında sıfır olarak satın aldım. Anlık indirime girdiği için çok araştırma fırsatım olmamıştı. Sonrasında yaptığım araştırmalar kafamı karıştırdı. İ3 8100 işlemcim ile vakit öldürmek için oyun oynamak üzere bu kart sizce mantıklı bir seçim olur mu yoksa iade edip farklı kartlara mı yönelmeliyim. 2. El hem fiyatların gereksiz abartılması hem de temiz kart bulamadığım için düşünmüyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden
|
|
|
|
Vestel Bioplus 24000 B sınıfı klima kumanda arızası
|
|
AMD R7 240 gb SSD mi yoksa 750 evo 250 GB mı ?
|
Meslek: Gıda mühendisi
----Gıda Mühendisi----Gıda Denetçisi---- |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.639
İkinci El Bölümü Mesajları: 617
Konularının görüntülenme sayısı: 25.302 (Bu ay: 323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.053 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar