Oyun Etkinlikleri Ne Alemde ?
Arkadaşlar ilgilenenlerin bildiği üzere önceden GAMEX , GİST vs. oyun fuarları olurdu. Yakın tarihte herhangi bir organizasyon var mıdır ? Bilgisi olan varsa bu başlık altında paylaşabilir mi ?
Western Digital SN850 Pci-e 4.0 7000mb okuma
Arkadaşlar ihtiyacı olan kaçırmasın 1 ay önce soğutucusuz olanı 1800 e almıştım . Amazon Türkiye Fiyatı 3500 TL
Logitech G333 399TL Yanmasada kıvılcımı var
Logitech G512 blue switch
Yanıyor Gençler ! 144 hz monitör bulamazsınız bu fiyata bu boyutta. ! Kaçırmayın derim
https://www.itopya.com/philips-238-242e1gaez-144hz-1ms-hdmi-dp-full-hd-freesync-premium-va-gaming-monitor/
Arkadaşlar son 1 yıldır bu fiyata ilk defa düşmüş durumda. İhtiyacı olanlar değerlendirsin . Q10 modelini uzun süredir severek kullanıyorum . Bu fiyata kaçırmayın normalde 1000 tl bandında bi kulaklık . Sıcak Fırsat.
https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kablosuz-kulaklik-hibrit-aktif-gurultu-onleyici-anc-sakura-pink-a3028-p-HBCV00000JN689
Son 6 ay içerisinde en düşük 712 lirayı görmüş . İhtiyacı olanlar için iyi fırsat .
Ürünün kutu açılımını yapıp C922 webcam kameramın mikrofonu ile Fifine K669B model mikrofonu karşılaştırdım. Verdiğiniz parayı dibine kadar hakeden F/P videosu işte sizlerle . Satın almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar en uygun fiyatlısını almanıza yardımcı olurum.
Arkadaşlar ben siyaset muhabbetlerini hiç sevmem ama dün BİM dediğimiz marketteki en ucuz peynir ( süzme peyniri ) aşağıdaki resimdede gördüğünüz gibi %25 tam olarak zamlanmış . Bu nasıl bi yönetim şeklidir . Bu nasıl vicdansızlıktır . Nasıl yönetimdekiler hala ekonomimiz çok iyi deyip dalga geçiyorlar insanlarla . Bu sadece peynire yapılan zam ya bilen arkadaşlar eklesin altına görsünler ülkenin halini zavallı bazı genç kesim var hükümeti destekleyen evine 1 tane ekmek almamış bugüne kadar , zeytinin peynirin etin fiyatından haberi olmayan zavallı savunmacılar sizde hayatın içinde bulunca kendinizi aklınız başınıza gelicek ama iş işten geçecek .
Arkadaşlar ihtiyacı olan için kaçırılmaz fırsat . Süper cüzdan ile 1200tl ye geliyor işlemci .
3100 işlemci ise 850 tl ye geliyor kaçmaz.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 296
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 41.534 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 377 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket