Beyler Preply %70 indirimli. Camblye kazıklanma
|
Merhaba, Bu gün Marmara Üniversitesi Tezsiz yüksek lisansa başvuruda bulundum ama hem mesafe hem de iş nedeniyle sadece sınavlara gidebilirim derslere pek gitme şansım yok, aynı üniversite sosyal bilimler enstitüsünde YL yapan arkadaşlar konuya açıklık getirebilir mi? teşekkürler.
Preply ilk dersiniz indirimli %70
Merhaba Arkadaşlar,
Daha Önce camblyden ders almış biri olarak söylüyorum www.preply.com aynı düzeyde eğiyim veriyor ve daha ucuz reklam yapmak için burada değilim benim gibi herkes faydalansın dostlarım. Biliyorsunuz ki ülkemizde 2. dil bilmek çok çok önemli %70 indirim linkini bırakacağım sizde yararlanın herkes faydalansın paylaşalım lütfen,
iyi dersler..
indirim linki:
Polonyada yüksek lisans hk.
merhaba arkadaşlar polonyada yüksek lisans yapmak istiyorum. ama yaşım biraz ilerledi 29 yaşındayım. Anadolu üni İşletme mezunuyum yurtdışında yüksek lisans yapıp ayrıca hazırlıkta ingilizceyi çözmek istiyorum. bir acente ile görüştüm yaştan dolayı vize alamayacağımı söyledi yardımcı olur musunuz bu konuda tecrübeli kişiler ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Merhaba arkadaşlar
Preply online dil uygulamasını bilmeyeniniz yoktur. Aşağıda vereceğim linkle üye olduğunuz takdirde ilk dersiniz %70 indirimli arkadaşlar 2. derste free alabiliyorsunuz toplu alım diye bişey yok hocadan memnun kaldıktan sonra toplum alıp yapılıyor ilk ders ücreti tek ve indirimli,
bende dersler alan birisiyim faydalanmanız için linki bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar
gelecek yıl yüksek lisans yapmayı planlıyorum mühendislik yüksek lisans yapacağım, (uzaktan) yurt dışı hangi üniversiteleri önerirsiniz yök denkliği önemli değil fiyatları uygun olması ve mühendislik alanı olması önemli bilgi verirseniz sevinirim. tezsiz olursa daha iyi olur.
Beykent üni’de okuyanlar yazabilir mi?
|
Memrise kullananlar
|
Sürekli aynı hesaptan devam etme sorunu yardım.
|
Facebook hakkında acil
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 9.397 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar