Bilgisayarım çok fazla bellek tüketiyor
Bilgisayarım çok fazla bellek tüketiyor aşırı yavaşladı. hızlanması için ne yapmam lazım ?
Ekran Kartını güncelledim ekran bozuluyor
AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.10 GHz ekran kartına sahibim. AMD software: adrenalin edition programıyla ekran kartını güncelledim. güncelledikten sonra video izlerken ekran donuyor sonra siyah ekran oluyor siyah ekran olduktan 5 saniye sonra tekrar düzeliyor. bu sorundan nasıl kurtulabilirim.
Bedelli askerlik başvurusu yaptım parayı yatırmadım. gideceğim aylarda değişiklik yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı ?
DGS ile elektrik elektronik mühendisliği
Ocak ayının sonlarına doğru DGS'ye çalışmaya başlıyorum. Çok fazla temelim yok ama konulara aşınayım. Aklıma gelirse zorlar yaparım. Elektrik elektronik mühendisliği istiyorum. Okul puanımı ve yapacağım netleri hesapladım. İstediğim okulun bölümlerine baktım. Matematikten 60 sorudan 35 net, Türkçede 60 sorudan 10 net yapmam gerekiyor. Her sene kesin olarak çıkan kolay matematik konuları nelerdir? kolaydan zora doğru gitmek istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bugün JBL C100SI kulaklık aldım. Ürünü sıfır kutusundan açtım. Youtube'dan video izlerken, youtube'daki ses yükseltme veya azaltma yerinde sesi ayarlamaya çalışıyorum ama kulaklıktan çıt çıt ses geliyor. Windows'un kendi ses yükseltme veya azaltma yerinden ayarlama çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Youtube'da yapınca oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği yazmayı düşünüyorum ama eğitimi %100 ingilizceymiş. Derslerin tamamı ingilizce olarak mı görülüyor yoksa bazı dersler türkçe mi? Derse giren hoca Türkçe konuşuyor mu? İngilizce seviyem başlangıç ve orta düzey arasında şu an. İngilizcemi üniversitede geliştirebilir miyim? Bilgi verirseniz sevinirim.
Laptop Şarjdan çıkarınca ekran parlaklığı düşüyor
Laptop şarjdayken ekran parlaklığı iyi fakat Şarjdan çıkarınca ekran parlaklığı düşüyor. Aynı kalması için ne yapabilirim. Windows 10 Pro kullanıyorum.
DGS Mİ ÖNLİSANS KPSS Mİ MESLEK Mİ
Meslek yüksekokulu Mekatronik bölümü 1.sınıf öğrencisiyim bölümümü seviyorum. Lisede Endüstriyel otomasyon bölümünü okudum. Şu an bölümde ortalama olarak ilk 10dayım okul harç paramda indirim bile yaptı neyse konuya geleyim. Seneye Kpss önlisans ve DGS sınavı var. Sizce Mühendis olmaya değer mi? Tekniker olarak staj yaptığım global bir fabrikada tekniker olarak mesleğime devam etmeli miyim? Yoksa KPSS önlisans mı?
Youtube Kulaklık Ses Sorunu
|
Ygs matematik 25+ yapmak için kitap önerisi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.045 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar