F/P Oranı iyi bir kablo
Arkadaşlar merhaba,
Konu hakkın da bir çok şey yazabilirim ama uzatıp dallanıp budaklandırmak istemiyorum.Tahminen 7000-8000 TL ya'da 500$'ı geçmeyecek (Az daha para ver bu daha performanslı diyebileceğiniz bir şey de olabilir) bir hoparlör kablosu almak istiyorum.
Yurt dışından da getirebilirim . Şu anda : GearIT 14AWG Premium Heavy Duty Braided Speaker Wire Cable (Ev sineması için getirmiştim boşta duruyordu) taktım kullanıyorum. High end ci arkadaşlarım var onlara hiç sormak istemedim malum bir anda acayip segment dışı tavsiyeler gelebiliyor.
Kullandığım kablo :
Sık sık bu markanın bahsi geçiyor ama hiç kullanmadım : AudioQuest Rocket 33 12ft
Bu konudaki önerilerinizi merak ediyorum.Not: Min 3.5 metre olması lazım hoparlörlerin arası bayağı açık ve bana açılı bakacak şekilde konuşlandırdım.
LETHAL WEAPON / CEHENNEM SİLAHI (FOX-2016)
|
The Exorcist (FOX) 2016
|
Fixnet VDLS AKK'sız limitsiz !
|
iPhone 6S donma/lag problemleri
|
iOS 8.4 yayınlandı
|
|
SMS/Çağrı engelleme programı.
|
Xperia Z ULTRA İncelemesi.
|
Sony Yeni 4K Projeksiyon cihazı : Sony WPL-VW500ES
|
Meslek: Otomotiv
Alışveriş yaptıklarım : AMFİBİ,barisozer83,r_spect,pain,sadlover, LprMrtKck,kachus,signomis,((UĞUR)),volcano2K |
Fotoğraf çalışmalarım : Web sitem iOS/Android/Pc Masa üstü duvar kağıtları galerilerim : Wallpapers P80 R.O.G Extreme PC nin yapım aşamasını görmek isteyenler : P80 R.O.G Extreme PC DH sergi 57 Chevrolet Coupe HotRod"un adım adım yapım aşamasını görmek için : 57 Chevy HotRod DH"e özel! sergi Mert |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.519
İkinci El Bölümü Mesajları: 217
Konularının görüntülenme sayısı: 35.368 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 679 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar