2023 Ocak ayından beri devam eden IP ve ping sorunum bulunmakta. Ankara'da ikamet etmeme rağmen cgn Pool ile İstanbul'dan IP almaya zorlanıyorum ve 50ms'in altına düşmüyor ping değerim. Defalarca talep açmama rağmen sorunla ilgilenilmedi. Tarafıma bilgi dahi aktarılmadı. Sadece sabit IP satın alarak Ankara'dan internete çıkabileceğim aktarıldı. Fiyatı dışında hiçbir avantajı olmayan bu firma sabit IP ücreti eklenince zaten tüm cazibesini kaybediyor. İlk abone olurken taahhüt edilen ücretsiz fiber modem kullanımı bu ay itibariyle yok sayılarak 40₺ modem ücreti faturaya yansıdı ve iptal edemeyeceklerini söylüyorlar. Geçtiğimiz yıl içinde 4 defa yeni modem talep etmeme rağmen bir kez bile modem ile ilgili geri dönüş sağlanmadı. Geçen hafta tekrar mh ile talep açtım ve aynı gün sorun çözülemez notu ile talebim kapatılmış. Tarafıma yine herhangi bir dönüş sağlanmadı. Az önce kendim arayarak talebin bu not ile kapatıldığını öğrendim. Ucuzluğuna veya olumlu yorumlara aldırış etmeyin. Mümkünse bu ISS'ye kesinlikle para kazandırmayın. Her şey iyi giderken zaten hiçbir firmada sorun yaşamazsınız fakat sorun yaşandığında Millenicom kesinlikle en ufak bir adım dahi atmıyor.
Turkcell Superonline altyapısı ile hizmet alabileceğim ve ücretsiz nakil olabileceğim firmaları yazarsanız harika olur. Diğer arkadaşlar için de bir kaçış yolu olur umarım.
[Türk Telekom] Açık Hat Sorunsalı
|
[Alınık] RFID Ödeme Programı
(Yeniyim) Tavsiye İstiyorum
|
[Seçim] Manjaro vs. Deepin vs. FerenOS
|
[Alınık] Ardunio Mega 2560 ve dahası
|
[SoulburnedVPS] C9 PvP Server
|
Kamera ve Pil Ömrü merkezli şık telefon arıyorum
|
SteelSeries Engine 3 Problemi
|
Işık Sızması (GS60 4K)
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.429 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar