Samsung 50AU9000 Işık Sızması
Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni almış olduğum TV'de başıma gelen olayı anlatacağım.
Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğum Samsung 50AU9000 modelli TV'imi aldıktan sonra ekranın sol üst köşesinde v harfi şeklinde, sağ alt köşesinde bir çember şeklinde siyah ekran üzerinde ışık sızması veya başka bir arıza olarak tanımladığım bir sorunun mevcut olduğunu anladım. İlk fark ettiğim zaman hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, fotoğrafları ile mevcut açık bir şekilde görünüyor. Bunu ilk önce Samsung Müşteri hizmetlerine daha sonra yetkili servis ile paylaştım.
Servisten teknik ekip gelip ekran testi sonucunda bir arıza olmadığını söyledi. Benden videolu bir şekilde TV yayınında kanıt olarak ispatlamamı istediler. Akşam videolu bir şekilde servis görevlisi ile paylaştım. Daha sonraki gün servis tarafından arandım. Bunun normal bir durum olduğunu söylediler. Bu durumu şikayet var üzerinde paylaştım. Çözüm merkezi iletişime geçip aynı şeyleri tekrar söylemeye başladılar. Bu kadar büyük bir markanın ne servisi ne de müşteri hizmetleri hiç bir şekilde yardımcı olmuyor. Yasal olan iade yada değişim hakkımıda kullanmama izin vermediler Şuan süreç THH'de devam ediyor. Almayı düşünürken bir daha düşünün derim.
TV ÖNERİSİ
Merhaba değerli forum üyeleri
Birkaç gündür tv araştırması yapıyorum 50pus8506 philips modelinde karar kıldım ama sizede sormak istedim 11 bin tl ye kadar bütçem var bu fiyat bandında başka bir model öneriniz var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Philips50pus8505 , Samsung 50tu8500
Merhaba arkadaşlar 50pus8505 , 50tu8500 biraz araştırmalarım sonucu Tv önerisi olarak bu iki model arasında kaldım. Bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz. Kullanıcı deneyim yorumlarınızı bekliyorum.
Philips 50pus8505 , SamsungTu85000(50')
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır TV arayışı içerisindeyim. Bu iki model arasında kaldım. Philips 50pus8505 , SamsungTu85000(50'). Philips yönünde kanal geçişleri ve ekran yenileme hızı olarak düşük kalıyor biraz ama Samsung yönünde ise görüntü kalitesini beğenmedim.
Sizce Hangisi alınabilir ?
Epson L3151 Açık Renklerin Pembemsi Olması
Epson L3151 modelli yazıcıyı 6 aydır kullanmaktayım. İlk aldığımdan bu yana 1600 sayfaya yakın renkli ve renksiz çıktı aldım. Son 3 gündür renkli çiktilarda açık renkler pembemsi olmaya başladı. Püskürtme denetimi yaptım sadece mavi renk çıkmıyor. Kafa temizlemesini 2 defa yaptım ama sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Ram Yardımı
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim.
Lga515 laptop kullanıyorum. ssd desteği uyguladım ama 4 gb ram in yetersiz geldiğini gördüm oyunlarda ve programlarda. Boş olan 2. ram slotuna şuan takılı olan ramden arıyorum ama bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.
hynix hmt351s6bfr8c-h9 4 gb ddr3 1333 mhz
5000 tl Bandında TV Önerisi
5000 tl ye kadar 50' tv önerisi bekliyorum. Samsung, LG, Philips
|
Leptop için ssd uyumu
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.601 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware