Daha önceleri bilgisayarımda farklı zamanlarda mavi ekran hataları alıyordum. Bu sabah her şeyi sıfırlayıp yeni Windows kurdum ancak Steam üzerinden indirme işlemi yaparken tekrardan mavi ekran hatası ile karşılaştım. Geçen hafta SSD ve Ramlerimi bazı programlar ile tarattırdım ancak hiçbir sorun çıkmadı. Artık sorunun yazılımsal değil de donanımsal olduğunu düşünüyorum çünkü bir yandan da BIOS güncellediğimde mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Sizce sorunlu parça hangisidir veya neler yapmalıyım ?
https://drive.google.com/file/d/1TO3I9jwre49ToqZ7dnW01NkldOKQbBrv/view?usp=sharing
Bundan önce ara sıra mavi ekran hataları alıyordum ancak hepsi farklı kaynak koduna sahipti. Pazar günü BIOS güncellemesi yaptım ve ardından hep mavi ekran hatası almaya başladım. Temiz bir format atayım dedim ancak format esnasında da mavi ekranlar bitmek bilmedi. Ramleri SSD'yi HDD'yi deneme fırsatım oldu bunlarda yüksek ihtimal sorun yok.
MSI B450 Tomahawk - Ryzen5 3600 - Zotac 2060 - Corsair 2x8 3000mhz - Samsung QVO 870 - 500gb HDD - (sanırsam) 700w Corsair PSU
240 GB SSD
|
İlgi Alanları: basketbol
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 450 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El