Dostlar merhaba bugün türknet gigabit bağladı banada modem verdi modem: zyxel modem fakat benim kendi modemim var o modeme bağlamalarını istedim bağlayamadılar bende bağlayamadım 2 saattir uğraşıyorum internet gelmiyor bilgisi olan varmı rica ediyorum kafayı yemek üzereyim modemim: tp-link archer vr2800
Server bilgisayarı için acil yardım
|
Multimedya ekranın kasması
Öncelikle merhaba video atamadığım dan video dan bir ss alıp buraya koydum ekran vs değişikliği olmadığı halde önceden böyle değildi fakat şimdi böyle menülerde gezerken yazılar birbirine giriyomuş gibi oluyor fps düşmesi gibi bişey neden oldu anlamadım nasıl çözülür ?
Corsair m2 ssd hız düşüklüğü
Dostlar merhaba 4-5 ay önce önce Corsair MP510 marka bir ssd aldım fakat geçen her şey kapalı arkada açık bir şey olmadığı halde bi hız testi yaptığım da okuma hızı çok düşük geldi sebebi nedir sizce?
SSD YAZMA OKUMA HIZI DÜŞÜK
Merhaba dostlar yeni ssd aldım fakat yazma okuma hızı bana düşük geldi asıl hızına göre baya düşük gibi yoksa normal mi cevaplarsanız sevinirim SSD: Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP
Hangi lastiği önerirsiniz
|
Çekme belge ve plaka
|
165 BİN TL YE HANGİSİ MANTIKLI
Merhaba 165 bin tl ye araç arıyorum o fiyata scirocco,golf,polo gti vs baktım en son temiz olarak polo gti mantıklı geldi ne dersiniz biraz daha böyle gösterişli genç işi araba arıyorum ne önerirsiniz otomatik olması lazım öneriniz varsa lütfen söyleyin çok kararsız kalıyorum polo gti baya bi aklıma yattı
Özel Plaka
|
GB yer sorunu
Meslek: Doktor
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 92
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.059 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar