3 senelik ilişki tehlikede nolur zaman ayırın
Merhabalar. Biz 4 aydır beraber yaşıyoruz ve belirli hedefler koyarak bu kararı aldık.
Ben 4 aydır işe giremedim ha gircem ha gircem diyerek kenarda ki param dan harcadık, onunda ailesi okuduğu için yolluyordu.Fakat kız arkadaşım biraz rahat yaşamak istediği için sıkıntılar çektik beni sürekli uyardı ne zaman giricen vs. vs. diye, 6 gün önce iş başvurumu yaptığımda, kız arkadaşım çok sevindi ve öbür gün kardeşini almaya başka şehre gitti 2 3 gün içersinde gelicekti fakat kar nedeni ile gelemedi. Onu uğurlar iken herşey güzeldi gittiğinde, "bebeğim" vb. Cümleler kurdu ki pek sık kurmaz gittikten sonra bana haber geldi mi diye sorduğunda ben akşama farklı yere başvurucağımı haber gelmediğini söyledim ve ertesi gün tekrar o başka yere başvurucağımı söyledim ki dün söylediğimi unutmuştum (b12) bu birden "sen sorumsuzsun, giricem, giricem dedin. aylarca girmedin" diye söylenmeye başladı ama o kadar mutluydum ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım.Bende geldiğinde sahilde keyif yapalım mı? diye sorular yönelttim bir kaç saat sonra, olur dedi. Fakat sonra ki günler ben yaza yaza arada bi, bu konuyu büyüttükce büyüttü ve ilişki istemiyorum burada karar aldım. ilişki hayatımı ve gündelik zevklerimi kısıtlıyormuş hayatıma odaklanamamışım vs demeye başladı ve sonra da bana istediğin zaman dön ben bi kaç güne gelicem dedi. Ama ben giderken sen gittiğinde işi halledicem demiştim ve hallettim.Gerçekten 7 gündür tek lokma geçmiyor ağzımdan 4 ay burada çiçek gibi davrandım ona ben aşırı mutluyduk ben uyurken uyandığında saçımı okşayıp öperdi daha bu ay.Geldiğinde bi konuşma yapsam herşeyin farkına vardığımı izin ver prensesler gibi yaşatayım vb şeyleri söylesem sizce affeder mi ?
Muayene hakkında
|
Fikirleriniz benim için çok önemli!
|
e posta gönderme sorunu
Setup installer yükleme sırasında kapanıyor
|
Setup installer yükleme sırasında kapanıyor
|
Setup yaparken kapanıyuor
|
CSGO Fps problemi acil
|
Gta 5 bmx haraketleri yapma
|
Fps sorunu acil
|
Meslek: Öğrenci
Qwer |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.094 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası