Türk Telekom da öğretmenler için kamu tarifesi yok mudur?
Türk Telekom da öğretmenler için kamu tarifesi yok mudur? İnternet sitesinde bulamadım. Referans oluyor mu varsa?Eşim öğretmen. Ben de kullanabilir miyim acaba?
Vestel 58u9500 resetleme?
Merhabalar,
vestel 58u9500 var. Birden bire bozuldu . Beyaz titreyen ekran var sadece. Bunun reset düğmesi vs var mı acaba?
menu de gözükmüyor. Bembeyaz ekran sadece.
Selamlar,
macbook pro 13 16/256GB ile unreal engine çalışır mı? external ssd ye kurdum unreal ı. 1 TB Sandisk 1Mbps. unreal editörde herhangi bir template i bile açamadım. loading de takılı kaldı 15-20 dakika. Yavaş olacağını tahmin ediyordum ama hiç açılmaması ilginç değil mi? unity yada unreal ı meraktan kurcalıyorum. Yazılım tecrübem var ama oyun dünyasına ilk kez bulaşıyorum. Eğitimlere başlamadan önce 2 motordan birini seçmek istedim.
ADSL'in kopma saatini modemden görme
Merhabalar,
1-2 haftadır adsl internetim çok kararsız. Telden çevir seside bayağı cızırtılı. Sürekli kopuyor. wireless kullanıyoruz. Kabloda denemedim. Türk telekomu aradım. Kopma görünmüyor sorun modemde dedi. Buna inanmalı mıyım:) Modemim TP-Link TD-W8960N. Alalı 2 sene kadar oldu. Daha önce de asus da aynı sorunlar oluyordu. Modemdeki menülerde aradım kopma istaistiği vs ayrıntılı göremedim.
Bağlandığımda showtime up görünüyor. adsl gücü LO ama.
Modem ne önerirsiniz? Hepsiburada da keenetic var 550 liraya. 5Ghz ve 11ac var. Birde zyxel gördüm VMG3625 aynı özelliklerde. Oda 489 mediamarkt da. Çocuğun sınıfı karantinada. Yarın online ders başlayacak. Modem yada hat tamda patlayacak zamanı buldu:)
gameboy advance sp şarj
Benim ufaklık 15 senelik gameboy u görünce çıldırdı bu nedir diye:) şarj cihazını bulamadık malesef. nintendo ds şarj ıyla aynımı? Kadıköy yazıcıoğlu civarı gameboy oyunları vs satıyorlar mı acaba? mario kartuşu almam lazım alet çalışırsa.
arçelik ionizer filtre temizliği
|
|
|
|
9230 dan gelen garip mesaj. dolandırıldık mı acaba?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 33.581 (Bu ay: 386)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası