Xbox Controller Yardım
Görseldeki Controller'ı kullanmış olan var mı tavsiye eder misiniz zannımca orijinal değil ama uygun fiyatlı olduğu için almak istiyorum
Sis Mirage 3 Ekran Kartını Etkinleştiremiyorum
Arkadaşlar fi tarihine ait (2010) laptopuma casper reis sağ olsun ismini bile hayatımda duymadığım bu ekran kartını koymuş fakat en azından çalışmasını istiyorum be ne zaman aygıt yöneticisinden sürücü güncellemesini yapsam mavi ekran hatası alıyorum tekrar geri yükleme yaptığımda düzeliyor. Fikri olan varsa müteşekkir olurum. İyi forumlar
Bilgisayarım kapalıyken bile şarj olmuyor acil yardım!!!
Dün gece saatlerinde hiçbir sorun olmamasına rağmen kapatıp ertesi gün geldiğinde şarj almamaya başladı. Pilinizi değiştirin uyarısı vermişti ama dikkate almamıştım zaten eski diye şimdi kapalıyken bile şarj almıyor nasıl düzeltebilirim halihazırda online derslerde kullanıyorum çok önemli
İstanbul'a gidiyorum
Merhaba arkadaşlar yurttan eşyalarımı almak için İstanbul'a gidiyorum Sabiha Gökçen'e inecem bilen arkadaşlar kalabalık durumununu ve hangi taşıtı daha çok kullanmam gerektiğini söyleyebilir mi malum pandemi zamanı başımız derde girmesin Teşekkürler
Orta seviye oyun için ekran kartı
|
Steam, Epic Games ve Arc Mağazaları Hatası
Neverwinter uygulama sorunu
Bilgisayar ekranı acayip donuyor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 430
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.866 (Bu ay: 207)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar