Birden fazla banka kredisi
Merhabalar
Aylık gelirim 90k türk lirası
toplamda 625k ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum findeksim 1566 puan, son kredi kartı borcu ödememle çok çok azıcık da artmıştır. Bu krediyi 250 24 ay, 250 24 ay ve 125 36 ay olacak şekilde 3 bankadan çekmeyi planlıyorum. Bu şekilde aynı anda 3 farklı bankadan çeken olmuş mudur tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilirseniz teşekkür ederim. Hiç taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi de çekmedim. Kredi kartı borcum da bulunmamakta
Kayıtsız Gönderi Hakkında
Merhaba. İsveç’ten gelen bir paketim var DHL ile yollamak yerine PostNord Sweden ile yollanmış ve takipsiz kayıtsız. Elimdeki takip numarasıyla 17track’tan baktığım kadarıyla 7 gün önce Malmö’den yurtdışına yollanmış. İsveç dışında takip edemiyorum yani. 17track’ta varış ülkes ve şirketi Türkiye PTT görünüyor ancak PTT’nin yanında soru işareti var yani sisteme daha tanıtılmamış. Anlamadığım şey bu kayıtsız ve takipsiz olduğu için PTT bunu ne yapar geri mi yollar? Yani takipsiz ve kayıtsız ama elimde numara var sonuçta. Acaba ülkeye geldiğinde kaydeder ve 17track’taki bilgiler güncellenir mi sizce? Teşekkür ederim.
Şu kılıfı nereden bulabilirim?
|
|
Eski-yeni pasaport kaydı nasıl anlaşılır?
|
Hangi iPhone'u Almalıyım Neden?
|
|
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 6.491 (Bu ay: 240)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep telefonu ve aksesuarları