Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere elimde PS/2 Portlu Xbox 360 Controller'ı var. Bunu dönüştürücü ile PC'ye bağlayabilir miyim?
[Çözüldü] Laptop tam kapanmıyor
Laptop tam kapanmıyorsa bunları deneyebilirsiniz:
Öncelikle belirteyim bende HP 15 serisi laptop var.
Hangisinin işe yaradığını tam bilmediğim için size 2 öneri sunacağım.
İlki Aygıt Yöneticisi > Sistem Aygıtları'ndan Intel Management Engine Interface'e sağ tık Özellikler yapın. Sağ üstte Güç Yönetimi kısmı var, oraya tıkladıktan sonra Güç kazancı sağlamak için, Bilgisayar bu aygıtı kapatsın. Yazısındaki sol tarafta tiki kaldırın ve Tamam' a tıklayın.
İkinci yaptığım şey ise BIOS'u güncellemek oldu.
Hangisinin işe yaradığından emin değilim belki de ikisini yapmak gerekiyor. Ben sorunu böyle çözdüm umarım sizin de sorununuz bu şekilde çözülür.
YAZICI BOŞ SAYFA YAZDIRIYOR
Merhaba, bende hp deskjet 1460 yazıcı var. Yıllarca kutudaydı daha önce hiç kullanmadım, içinde 2 adet kartuş vardı. Ben de bunların boş olduğunu görünce doldurtmaya gittim. Meğerse bu kartuşlar demoymuş, adam doldurdum ama büyük ihtimalle çalışmaz dedi. Eve geldim siyah kartuşun mürekkebi var gözüküyor ama boş sayfa yazdırıyor. Sizce sorun kartuşta mı yoksa yazıcıda mı? Kartuş nedeniyle yazdırmıyorsa yeni kartuş alacağım. Kartuşlar HP 21 ve 22.
After effects'de ışığın kamerayı takip etmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Örnek olarak: bir odaya kamera ile zoom yapıyorum kamera ile yakınlaşan ışık ortamı aydınlatacak.
Bluetooth Kulaklık eşleşme / bağlanma sorunu
Adobe Photoshop'ta yazıyı toz halinde gibi yapma
SYROX S20 Bluetooth'lu Kulaklık
|
|
HP PAVILION 15-N005ST E9L06EA NOTEBOOK
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.015 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar