i7 4700MQ nereden bulunabilir?
Her yere baktım ama bulamadım. Lenovo G510 kullanıyorum işlemcim yükseltilebiliyor. Şu an i5 kullanıyorum ve yükseltmek istiyorum işlemcimi.
Lenovo G510 laptop kullanmaktayım ve HDD bozulduğu için Onekey Recovery silindi. Orijinal recovery dosyalarını arıyroum ama hiçbir yerde bulamadım. Elinde o dosyadan olan varsa bana tamamını gönderirse çok sevinirim.
Lenovo G510 Onekey Recovery Silindi
Lenovo G510 laptop kullanmaktayım ve HDD bozulduğu için Onekey Recovery silindi. Orijinal recovery dosyalarını arıyroum ama hiçbir yerde bulamadım. Elinde o dosyadan olan varsa bana tamamını gönderirse çok sevinirim.
Lenovo G510 RAM MHz yükselttikten sonra laptop açılmıyor
Lenovo G510 laptopumda XMP ayarları yaparak RAM MHz'lerini yükselttim ve bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Her şeyi yaptım internette yazılanları. RAM'lerim mi bozuldu yoksa anakart mı? Fan çalışıyor bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka bir çözümü var mıdır? BIOS'tan XMP açtım ve MHz'leri yükselttim keşke yapmasaydım. 8 yıllık cihaz, cihazı söktüm temizledim diş fırçasıyla RAM slotlarını dahi temizledim ama nafilee.
Lenovo OneKey Recovery Silindi
Lenovo G510 laptop kullanıyorum. Harddiskim bozulduğu için SSD aldım fakat NOVO tuşuna basıp SYSTEM RECOVERY'e tıklayınca pc yeniden başlıyor. Eski HDD'min içindeydi Recovery dosyaları fakat bozulduğu için artık bulamıyorum. Çok araştırdım bulamadım çözümü. İlla onu istiyorum Windows'dan temiz kurulum yapmak istemiyorum. Bilgisayarımın ilk günkü gibi olmasını istiyorum. Lenovo'yu da aradım yardımcı olamadılar. Umarım sorunumun çözümünü burada bulabilirim.
Lenovo G510 laptop kullanıyorum. Harddiskim bozulduğu için SSD aldım fakat NOVO tuşuna basıp SYSTEM RECOVERY'e tıklayınca pc yeniden başlıyor. Eski HDD'min içindeydi Recovery dosyaları fakat bozulduğu için artık bulamıyorum. Çok araştırdım bulamadım çözümü. İlla onu istiyorum Windows'dan temiz kurulum yapmak istemiyorum. Bilgisayarımın ilk günkü gibi olmasını istiyorum. Lenovo'yu da aradım yardımcı olamadılar. Umarım sorunumun çözümünü burada bulabilirim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.346 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Lenovo (IBM)