Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 520 (Bu ay: 5)
XboX One S Oyundan Atma Sorunu
Fc 24 şuana kadar denediğim tek oyun. Hata vermeden direk oyundan atıyor ana ekrana donuyor. Daha öncesinde bu hatayla karşılaşan varmı ?
Oyunlarım Kullanılamıyor .....
Bunun gibi bir kaç oyun daha var. Bunları ücreti karşılığında indirimdeyken aldım. D4 alamayınca en azından ek paketleri oynayayım dedim ama gecen ayki indirimde aldığım halde bana binbir türlü çözüm anlattılar ama format atıp bir daha bir kurdum ama sıfırlama dil değiştirme yapmadığım sey kalmadı. yardımcı olabilacek varmı
XboX One Minecraft Bedrock
AIO Anakartta int_spk çıkışı ?
Kullanmakta olduğum aio bilgisayarda sistem tamamen masaüstü bileşenleri kullanılmakta. Sistem 2nesil 1155pin. F_usb çıkışlarını kontrol ettigimde sorun yok fakat aio uzerindeki hoporler icin kullanilan int_spk toplamda 4+4 8 pinli soket upgrada yapmak istedigim hatta sonrasinda diger hic bir anakarttada olmayan bir cikis. int_spk cikisi olan bir anakart ariyorum. Bilgisi tecrubesi olan varsa sevinirim.
Aio bilgisayar fakat
Islemci rem hdd cpufan systemfan 3.5hdd psu hepsi masaustu versiyonları fakat kendi anakartinda ekstra int_spk denen girisi aio hoporlerleri bagli. Bunu başka bir sekilde nasil baglayabilirim. Gerekli fotoları bu aksam ekleyeceğim.
Giris burada gözükmüyor. Aksama ekleyecegim. Psu yeterli seviyede oldugu icin ;
b250m mortar
2x8 ddr4 fury
I5 6400
Msi rx 550 lp
ile degistirmeyi planliyorum ama aio nun hoporleru maalesef bu anakartta girisi olmadigi icin ses cikmiyor
DONANIMHABER ŞİFRENİZ SIZDIRILDI SORUNU
Herşey ortada bilgisi olan varmı veya daha önce bu sorunu yaşamış olan ?
...
..................
|
|
C ELYSEE 1.2 VTI MOTOR ARIZA IŞIĞI
|
Meslek: Emniyet
İlgi Alanları: Xbox PlayStation Bilgisayar Macintosh
created by ignatius |
01010010 01100101 01100011 01100101 01110000 00100000 01000111 11111100 01101110 01100111 11110110 01110010 |
JusticeTr :mistikv :enmert :ea_wanted :takeru :fel_x :darkraider :old_snake :kopukucurtmaxxx :RED LORD CHE :Tulgacan :HyperActive :kada34 :yesari33 :Enclace : kopukucurtmaxxx : chaos7 :FATlH : bukowski : Edmun_Dantes : ErosRamazotti : yesari33 :bertancakir :lev@ : ((zaga)) :m.ersin : Atikelektronik 3: emrahray : bera336 : exurtcies 4 : witchunter : yetter : Palabıyık :_Corvette_ :toto26 : sgnr :maniaqs : serkankiraydin :konix :N'DexteR :Tunahanzo287 : Ohzman :ereneren :gLam : recozbek : RM36CB : murlek : hitaf1453 : yildirimemir : biliyom : gokselgok : murlek : recozbek :Faithful Blood Day : Mai Martı : psychocake : sungerbekirkaresort : By___Muzzy : coolhearts : mr.marvel : Sonic.Storm :Stargate_0404 : Kilbox : enkog : briareus : freaktoyou : sgallardo : Rubellite : Online Bilgisayar : sgum : gokhanext : bendeisterimbende : mustafateq : epoxy rıdvan : sendomi : Húrin : cs_adolf : bakiiiii : NusretSamanci : uchihamadara : tigria : rolativity : BaDRuLe : cinayet13 : Chaos1562 : Hredius : sergioelite : cemuslanmaz : ufukaykut : dincerarda : cevreci1976 : THE OK. : d3vstator : Denizmax : Tarıkacı : Hredius : swashbuckler55 : subzero_eren : sugureis : can48 : Dampierre : YıKıM1907 : msgday : madbean : Faradrim : adonmez234 : Denizmax : FarklıAkıl : swashbuckler55 : rolativity : @Death Cube K : subzero_eren : sugureis : can48 : Dampierre : YıKıM1907 : msgday : HELTON_19 : Feratabi : emrekaradag Üye Profili Gözükmeyenler Bana mesaj atmasınlar. |
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.376
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.784
Konularının görüntülenme sayısı: 35.566 (Bu ay: 733)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 532 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El