Ryzen 7 5700x Isınma Sorunu
Merhaba, ryzen 7 5700x ve 3070Ti sisteme 3 gün önce geçiş yaptım. Yeni soğutucum gelene kadar eski işlemcim (r5 1600) stok fanını takmıştım soğutma yetersiz olduğu için oyundayken 96 derecelere çıkıyordu ve kullanmayı bırakıp yeni soğutucuyu bekledim. Aldığım soğutucu :
SilverStone Hydrogon D120
Ama ısınma sorunu hala aynı, oyun oynarken kasa yanıyor resmen, 90+ derecelere çıkıyor. 1200 TL civarında bir soğutucu acaba yetersiz kalması normal mi testlerine baktığımda 3700x'leri stres testinde 70 derecede tuttuğunu gördüm. Kasam 4 + 1 egzoz fanlı hava akışı düzgün bir kasa. Termal macunu kendisininki yerine galax marka macun kullanmıştım onu kendi macunuyla değiştirmeyi deneyip sonuçları yazacağım. ( Şu an bu konuyu yazarken boşta CPU 60 derece)
51 Seviyeden Sonra İlerleyemiyorum
Merhabalar oyuna yeni başladım 51. seviyeye kadar sorunsuz ilerledim ama devamında haritalarda ilerlerken chapter 2 mud flats sonrası tek yiyorum direk aniden. Karakterim duelist öyle çok araştırmadan başladım ilerleyebilmem için yapabileceğim bir şeyler var mı yoksa baştan build mi bakmam lazımdı ?
İnternete Göre Ev Seçiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?
Merhabalar hayatım boyunca zorunluluktan adsl kullanmış ve çok fazla bağlantı sorunu yaşamış biri olarak artık internete minimum sorunlarla erişmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde taşınmayı düşünüyorum. yaşadığım yerdeki evlerin altyapılarını Türknet, Millenicom, Netspeed gibi ISS lerin altyapı sorgulamalarından sorguluyorum. Kimisi 80 kimisi 100 kimisi 75 kimisi 50 kimisi 25 mbit çıkıyor. Hem download hem upload olarak alabildiğimin en üstünü almak istiyorum. Hangi ISS'i tercih etmeliyim ? En iyi hizmeti alırken altyapıda nelere dikkat etmeliyim ? Çünkü malum firmaya daha fazla para ödeyesim yok. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Performans Düşüklüğü
|
Pentium G2020 Upgrade Önerisi
|
Sistem Upgrade
|
4000 - 4500 TL Oyuncu Laptop Önerisi
|
|
720P Monitörde 1080P Oyun Oynama Yöntemi
|
Audacity Sesi Kaydetme Sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.967 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware