merhabalar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim.Geçen gün kombiyi açtım duşa girecektim suyun ısınmadığını farkettim kombiye bakmaya gittiğimde ekranda bir hata yoktu çalışıyor gözüküyordu ancak yanmış plastik kokusu gibi bir koku vardı korkup şalteri ve vanayı kapattım.Ertesi gün birini çağırdım kombiyi söktü baktı,fotoğraftaki yerden (eşanjörmüş sanırım) su damlatıyordu .Ve anakartın da bir tarafı kararmış.Kartı söktü bulabilirsem çıkma bir kart onu takıcam dedi.Kiracı olarak oturuyorum dairede.Kombinin üzerinde marka falan yazmıyor baya eski bir modelmiş sanırım.Sizce tamiratı mümkün müdür ve ne kadar tutar ne yapmamı önerirsiniz?
Suyun aktığı bölge işaretlediğim yer :
max 25bin tlye sistem tavsiyesi
Dostlar merhaba yardıma ihtiyacım var.Ben hangi anakarta hangi bileşen gider falan anlamadığım için kendim sistem seçemedim hazır sistem arıyorum.Amd işlemci hiç kullanmadım ama ileride sistemi güncellemek onda daha rahatmış galiba bilmiyorum.işlemci olarak i5 12.nesil ya da dengi amd,ekran kartı olarak da uzun süre üzmeyecek nvdia 30 ya da 40 serisinden bir ekran kartı olan kasası şık duran bir sistem arıyorum.Hazır sistemlere baktım bazı sitelerde çıkmaza girdim sistem önerisi yapabilecek varsa çok mutlu olurum,iyi forumlar...
Monitör olarak da 4.300tlden fazla veremeyeceğim şu modellerden hangisi iyidir bu konuda da yardıma ihtiyacım var.
Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor hatası
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 174
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.456 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar