Tinnitus olabilir miyim?
Birkaç gün önce çok yüksek sesle müzik dinledim ve o zamandan beri kulaklarım çınlıyor. Birkaç gündür B12 takviyesi alıyorum ve Betaserc kullanıyorum. Bu rahatsızlık geçici olabilir mi yoksa ömür boyu böyle mi kalacak?
15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI / AMASYA MERKEZ
Merhaba
Daha önce Amasya'da askerliğini yapmış olan ve yapacak olan arkadaşlar bilgi paylaşımını buradan yapabiliriz.
Windows 11 BIOS açılmama sorunu
Windows 11 yüklü bilgisayarımda hiçbir şekilde BIOS'a giremiyorum. F2 ve del tuşlarıyla girmeyi denedim olmadı. Bilgisayarın sistem ayarlarında bulunan gelişmiş başlatma seçeneğiyle denedim ancak her iki seçenekte de bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Çözüm hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart: ASUS A320M-F
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
Windows 11 BIOS açılmama sorunu
Windows 11 yüklü bilgisayarımda hiçbir şekilde BIOS'a giremiyorum. F2 ve del tuşlarıyla girmeyi denedim olmadı. Bilgisayarın sistem ayarlarında bulunan gelişmiş başlatma seçeneğiyle denedim ancak her iki seçenekte de bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Çözüm hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart: ASUS A320M-F
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
Samsung S20 FE VoLTE sorunu
Merhaba, S20 FE model bir telefonum var. Ayarlardan Wi-Fi araması özelliğini kapattım ancak yukarda bildirim çubuğunda hala VoLTE yazısı gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Keenetic Extra DSL bir modem kullanıyorum. Modem arayüzüne girmek için 192.168.1.1 yazdığımda "192.168.1.1 bağlanmayı reddetti" hatası alıyorum ve arayüze erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Keenetic Extra DSL iPhone bağlanamama sorunu
5000 TL Sistem Tavsiyesi
Merhabalar 5000 tl bütçem var ben ekteki bilgisayarı almayı düşünüyorum sizin de fikirlerinizi bekliyorum
3500 TL SİSTEM ÖNERİSİ
|
|
AMD RYZEN 3 3100 - ASUS TUF GAMING GTX 1650 SUPER - G.SKILL RIPJAWS 16 GB 3200 MHz - KIOXIA EXCERIA 480 GB |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 38.457 (Bu ay: 1.021)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware