Merhaba arkadaşlar bugü 1600 çift motorlu onvo 12 x plus sipariş ettim media markt üzerinde indirimlerle 20900 lira ve 9 taksite geldi, arkadaşımla aldık Ankaradayız kırık vs çıkar diye serviste kursak mı diye düşünüyoruz bakalım yarın kargolarlar, bu başlığın bu model için olmasını istedim ve gelişmeleri sizle paylaşacağım, elime ulaşınca videolar çekeceğim
tüplü televizyondan sonra 65 inç grundig 65 gfu 8960 modelini aldım, samsung au8000 ve 9000 ile arasında kalmıştım, arada 2.000tl oynuyordu fiyatında değilim ama görüntü ve sağlamlık hissi olarak bu ürünü tercih ettim, ekranın parlaklığı renkler kontrast ses güzel bir şikayetim yok ama gece film izlediğimde ekranı karartıyorum film moduna vs alıyorum kontrastı doygunluğu ayarlıyorum ama karanlık sahnelerde tam siyah yerine grimsi siyahlık görüyorum, tvde MİCRO DİMMİNG özelliği olduğu sitesinde yazıyor ve iddiasına göre ekranı 600e bölerek ekranı lokal olarak aydınlatıyor, bu ayarı kısık yüksek vs yapabiliyoruz ama denediğimde hiçbir fark göremedim, siyah ekran videosu açıyorum telefonum amoled ve simsiyah oluyor, ama tv gri oluyor, samsung au8000 de hafif gri ama bunun kadar olduğunu düşünmüyorum o va panel,
arkadaşlarım sorum şu ips panelde gerçek siyaha yakın renk alamıyor muyuz, va lara bu konuda daha mı iyi, grudigin micro dimming iddası(her rengin siyah değerini hesaplaması) yalan mı
Vatan bilgisayara youtube incelemesine yorumumu yazdım ilk başta teşekkür vs dedim cevapladılar biz teşekkü ederiz ho tarzında sonra sorunu yazdım cevap veya iletişime geçme yok linkini de atayım yorumlara bakabilirsiniz
Vatan Bilgisayaryoutube
Satın almak için ;
https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-55gfu8960-55-139-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
GRUNDIG 55GFU8960 Akıllı Televizyon
Netflix, Exxen, Youtube gibi platformlara rahatlıkla bağlanabileceğiniz ve mobil oyunları kontrolcü bağlayarak oynayabileceğiniz yenilikçi bir televizyondur.
Bluetooth Bağlantısı
Bluetooth bağlantısı ile telefonunuzu televizyona bağlayabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz Bu sayede kulaklık, subwoofer veya kablosuz soundbar gibi ilave ekipmanlar, televizyonunuzu ses bakımından zengin bir eğlence birimine dönüştürür.
Ekran Ve Çözünürlük
55 cm / 139" ekran boyutu , 4K UHD , 3840 x 2160 çözünürlük ,50Hz yenileme hızı ile daha parlak, canlı ve kesintisiz görüntü desteği sağlamakta ve sizlere güzel bir deneyim yaşatmaktadır.
Kusursuz Ses
Magic Fidelity teknolojisi ile tasarlanmış Grundig televizyonlar, güçlü bir çevresel ses sunarak izleme deneyimini arttırıyor. Magic Fidelity; bir bass hoparlör ve her biri kendine ait muhafaza içinde bulunan iki hoparlör sayesinde yarattığı 3 boyutlu ses efektiyle odayı dolduruyormuş hissi veriyor ve çevreleme etkisi yaratıyor.
Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;
https://goo.gl/jUWuiJ
Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Beyler elimden geldiğince çözdüğüm sorunların hepsini foruma atıyorum, fakat birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum, gtx1050 i7 7700hq 16 gb ram güzel bir laptopum var 2 saniyeliğne sanki oyundan atacakmış gibi don-çözül birşeyler yapıyor sonra çözülüyor gibi oluyor ve son kez takılıyor sonra düzeliyor bunlar hep 2-3 saniye içinde oluyor ve 1-2 dakikada bir yapıyor bunu donanımların frekanslarını takip ediyorum normal gözüküyor ama fps 1e düşüp yavaşça artıyor, bu ramden mi ekran kartından mı işlemciden mi kaynaklanır
Merhabalar yaşadığım ve çözdüğüm sorunları forumda ilgili konuda açıklayacağım felsefesinden daha önce bahsetmiştim, şimdi pcyi yükselteyim diye parça araştırırken 10 yıllık monitörümden cızz diye elektrik çarpması sesi gibi sesler gelmeye başladı ve 1 hafta içinde tamamen açılmaz hale geldi, çözüme geçiyorum Önce içini açtım şişen kapasitörler vardı heeepsini değiştirdim netten satın alıp aynı değerlilerle, faradı aynı olsun voltajı yüksek olabilir sıkıntı olmaz sonra 2 saniyleiğine görüntü geldi fakat floresanların oradan kıvılcımlar çıkarak tekrar sorunlar çıktı Ben direk florasanları söktüm çalışıyolardı aslında ama florasanların güç besleyicilerinde sıkıntı olduğu belliydi, bende telefonun ışığını ekrana tuttum florasanlar sökükken baktım ekranda A yazıyo birşeyler var, lan dedim gittim şerit ledi 3 çipli günışığı renginde güzel bir işçilikle florasanların yuvasına sıkıştırdım kapattım baya bi vida arttı lazım olunca başka işlerde kullanırım. 12volt ihtiyacını da power supplyda molexten çektim mis. Sorusu olanlar sorabilir
Evet beyler sorunları araya taraya çözüyorum ve bunun için deli gibi yabancı forumlara vs bakıyorum, artık çözdüğüm her sorunu paylaşacağım Hergün kulağımda yatıp kalktığım Bluedio T6 kulaklığım şarj sonrası açmaya basılı tutmama rağmen tepki vermemeye başladı, bekledim şarja taktım açtım ama ışık vs yok.Pil voltajı vs sağlamdı lehimlerine baktım kopma yoktu Çözüm: Kulaklığımızın bataryasının lehimini anakarttan söküp tekrar lehimlemek, kulaklıktaki çipin sıfırlanması ile kulaklığımız normal hayatına dönecektir
Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım, Ankarada öğrenciym hobi olarak uzun zamandır race quadla uğraşıyorum yeni yeni delta kanat ile uçağa başladım ilk olarak kend yaşadığım sorundan bahsedeyim kumanda olarak taranis x9 lite ve alıcı olarak xm+ kullanıyorum bilen bilir küçük ucuz uzak mesafeli ama lanet bi alıcıdır, bağlantı sorunu yaşatıyor sürekli bağlantı kopuyor kafasına göre şuan bunu çözmeye çalışyorum Bana tavsiyeniz varsa alırım ve çok basit sorular olmadıkça burada sorunlarınızı paylaşarak sorun- cevap tarzı gidebiliriz bilgi üretelim biraz değil mi
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 110 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 502 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 12.290 (Bu ay: 314) Toplam aldığı artı oy sayısı: 218 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic