Ps4 Slim Televizyon Ekran Gelmiyor
Merhaba Eski televizyon samsung onda böyle bir sorun yaşamadım şimdi lg marka televizyon aldım hdmi 1,2 geciyorum ps tanımlıyor ama ekran gelmiyor sinyal yok diyor internetten araştırdım güvenli modda başlattım görüntü kalitesi değiştirecektim ekrana sinyal gelmediği için değiştiremedim hdmi kablosu ve soketinde bir sorun yok yeni almıştım yedek hdmi kablosunu denedim yinede ekrana sinyal gelmedi nasıl bu sorunu çözebilirim yardımcı olurmusunuz.
! Konu doğru yerde olduğuna emin değilim !
Merhaba Ps App oynadığım oyunların kazandığım kupaların ve oynadığım oyunların süreleri artmıyor the witcher 3 100 saat yakın oynadım ama 2 saat kaldı süre ilerlemiyor Rdr2 oynamaya başladım ama en çok oynananlar kısmında gözükmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
Teşekkürler
Can Sıkıntısı İle Rasgele Bayrakları Karıştırdım Coğu Bayrak Birbirine Çok Benzediği İçin Biseyler Yapmaya Çalıştım
Hindistan - Honduras
Türkiye - Kostarika
Türkiye - Tanzanya
Ruanda - Japonya
Kanada - Etiyopya
Sri Lanka - Suudi Arabistan
Çin - Filipinler
Afganistan - Amerika Birleşik Devletleri
Suriye - İsrail
Güney Kore - Brezilya
Arnavutluk - Arjantin
...
Saat Bakım Fiyatları Ne Kadar Oldu ?
Merhaba Elimde (BVLGARI DİAGONO PROFESSİONAL L0004) var Baya çizikler var çam içi tozlanmış ve camda çizikler var zemberekte bir sorun görmüyorum ortalama bakım ücreti ne kadar olur yardımcı olurmusunuz.
Saatin fotoğrafı.
Teşekkürler
Darksiders 2 Açılmama Sorunu
Ne Kadar Fitness Yapmalıyım
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.249 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun