Sistem yükseltme için biraz destek
Anakart : MSI B450 Pro M2
işlemci : AMD Ryzen 5 2600 3.4
Ram : 2x Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4
Güç Kaynağı : Zalman Zm600-Glx 600W
Ekran Kartı : MSI Radeon RX 5600 XT 6 GB GDDR6
Arkadaşlar selam. Yukarıda sistem bilgilerimi bıraktım. Benim amacım oyunlarda yüksek performans almak,full grafik ayarında akıcı bir şekilde oynayabilmek istiyorum ve şu an bu sistem bazı oyunlarda bunu mümkün kılmıyor. Bir kaç ay önce 27 inc 2K çözünürlükte bir monitöre geçtim, haliyle oyunlarda 2560x1440 ayarına çıktığında sistem dahada zorlanmaya başladı. 2x8 olan ramlarimi 2x16 olarak değiştirdim,bu biraz rahatlattı sistemi fakat bir şeyleri daha değiştirmem gerekli gibi sanki. 20 bin bir bütçem var.
Şöyle ki; ben bu sistemde RX 7800 XT gibi bir ekran kartı alıp başka bir değişiklik yapmasam mı daha mantıklı olur
yoksa ekran kartını bir iki seğment alt alıp yanında işlemci yada anakartı da mı değiştirsem daha mantıklı olur.
birde bu parçalar aralarında uyumlumudur değil midir hiç anladığım şeyler değil o yüzden sizden destek rica ediyorum
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır oyuna girmiyordum geçen gün girmeyi denediğimde ''oturum açılırken beklenmeyen bir hata oluştu'' diye bir sorunla karşılaştım.İnternetten baktığım yöntemleri denedim fakat çare olmadı.İlk başta sorun oyunun kendisindedir diye düşünüp silip tekrar yükledim olmadı ve sorun bilgisayarımla da alakalı değil çünkü benim hesabım dışında bir hesap ile giriş yaptığımda sorunsuz şekilde açılıyor sıkıntı benim hesapta yani bu hata neden oldu nasıl gider
Ekran kartımı yükseltmek istiyorum
|
|
Soket AM3+ uyumlu işlemci önerisi
|
PC oyun oynarken kendini kapatıyor
|
Ekran kartımı yükseltmek istiyorum
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.516 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware