ACİL DURUM BONUS GENÇ KART
Arkadaşlar merhaba ben aylar önce bonus genç kart çıkarmıştım ama dün kullanabilme fırsatım oldu ve 45 tl lik ilk alışverişimi yaptım ama tereddütlerim var.Acaba bu 45 tl lik harcama bana ne kadar borç olarak dönecek.Onu şu an hesap kesim tarihi gelmediği için göremiyorum.Acaba bilen biri varsa söyleyebilir mi ne kadar geri ödemesi olacak bunun.Ve son soru olarak baz bankalarda hesap kesim tarihinden son ödeme tarihine kadar faiz biniyormuş.Bu kartta da var mı o faizden.Kullanan yada bilen biri varsa yazarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
ŞİŞME MONT SORUNU
Merhaba arkadaşlar.Benim çok eski bir şişme montum var bayadır da giymiyordum ancak şu sıralar giymeyi çok istiyorum.Şişme montumun bazı kısmlarındaki iç elyafları kaybolmuş ve o kısımlar çok kötü gözüküyor.Sizce bunun iç elyaf dolumu yapılabilir mi.Yapılır ise nerelerde yapabilirim fikir verir misiniz.Şimdidenteşekkürler
ÇALIŞMA KOLTUĞU ARIYORUM
Öncelikle herkese selamlar.Elimde max 500 tl var ve iyi bir çalışma koltuğu arıyorum.Masa basında otururken belimi ağrıtmayacak ergonomik olması yeterli.Aranızdan kullanan ve beğenen ve öneren koltuk önerilerinin tamamına açığım...
KÖSELİK HAKKINDA...
19 yaşındayım ve babam köse.Şuan sakallarım çok gür değil ama babamın şu an ki halinden daha gür.Sizce sakallarım daha fazla gürleşir mi yada ben de köse miyim
SİSTEM OYNARSAM ZARAR EDER MİYİM
Arkadaşlar göyle bir kupon yaptım ve 4-5-6 oynadım diyelim.Ve içinden 1.60 oranlı liecester maçı yatsın 22 tl verdiğim kupondan zarar mı ederim kar mı ederim kar edersem ne kadar kar ederim
SENE 2020 DE PARAMEDİK OKUNUR MU
Sizce paramedik bu senede okunur mu.Çok kararsız kaldım.Atanması çok zorlanmış sanırım bir bilgi verir misiniz
İnternet hızım 10mb/sn sabitlendi
|
FORMATTAN SONRA İNDİRME HIIZM ÇOK DÜŞTÜ
ANAKARTIMIN İÇİNDE FARKLI ANAKARTIN BIOSU VAR
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 355
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.948 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware