Bedelli askerlik öncesi ameliyat
Merhaba. 2 Martta sevk tarihim görünüyor sorun şu ki bu ayın sonunda burnumdan ameliyat oluyorum tarihine kadar hepsi belli bu durumda ne olur? Şubeye henüz gidemedim müsait olamadıgım ıcın, aradıgımda ise hepsi mesgule atıyo sanki anlasmıslar gibi. Musaıt olup gidene kadar merakımı gidermek icin burdan belki bilen biri vardır diye soruyorum. Burun ameliyatı sonrası rapor alırsam askerlik erteleniyor mu? Bi sonraki celp dönemine mi atar? Yani nisan ayı.
Yurt Dışına yerleşme seçenekleri
Forumda bu konuda tecrübesi olan kisiler yazarsa cok sevınırım. Kendim Üniversite ögrencisiyim okulun bitmesine var daha, İngilizce bilgim var çok ileri seviyede olmasa bile karsımdakini anlayıp kendimi ifade edebilecek seviye ki yakın zamanda dil kursuna gidip ilerletmeyi düsünüyorumn. bunun dısında bi yetkinligim suan icin yok. Alırsam diplomam olucak fakat oda yurt dısında ne kadar isime yarar bilemiyorum suan, bölüm Tarih. Babam usta şöför karada hareket eden her türlü aracı sürebilecek nitelikte 56 yasında. Bi süredir yurt dısına ailemle yerlesme planları kuruyorum onlarla cünkü gelmelerini saglarsam 2 evi, 2 arabayı artık ne varsa esyaları dahil satıp yerlesmeyi kabul ediyolar. Bu özellikle yurt dısına gidip olusacak masraflar acısından bizi fazlasıyla rahatlatır yaklasık 350-400K dövize cevirirsek. Suan nereye nasıl gidebiliriz ne sekilde gidebiliriz diye arastırıyorum. Böyle bi durumda hangi rota mantıklı olur? Hangi yolları deniyebiliriz? Amerika, Kanada gibi ülkere hangi yollarla yerlesebiliriz? Var mıdır bu konuda tecrübesi olan yazarsa cok sevinirim gidis yolları, sartlar gerekli olabilecek ne varsa tavsiye almak isterim.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 165
Konularının görüntülenme sayısı: 7.220 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El