CMK Ödemeleri İçin Tevkifatsız Makbuz Kesimi
Merhaba, cmk ödemeleri için makbuz kesmiştim.Ancak hepsini ayrı ayrı ve tevkifatsız kestim.Sonrasında memur bey biraz söylendi fakat bu meslekte kıdemli bir meslektaşıma danışarak makbuzlarımı kesmiştim.Bundan dolayı memura da bir dahakine onun söylediği şekilde yapacağımı belirttim.Benim aklıma takılan iki soru var: Tevkifatsız aynı gün içinde kesilmiş yedi makbuzdan dolayı herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?Ayrıca bazı meslektaşlar ayrı ayrı makbuzları sisteme girmek zor olduğu için gözünü korkutmuşlar diye belirtmişlerdi.Baro odasında olmazsa 2000 tl sınırını geçmeyecek şekilde üç hazırlık aşamasındaki ifadeyi tek makbuzla kes dediler.Önümüzdeki cmk görevlendirmelerinde böyle yapmayı düşünüyorum.İlerde bir sorunla karşılaşır mıyım?
SMM ile ilgili bir diğer sorum ise şu: Bir icra takibi başlatmıştım.Alacaklı vekiliydim.Borçlu taraf borcunu ödedi ve dosyayı kapattım.Borçludan tahsil ettiğim kesinleşen 900 lira vekalet ücreti için makbuz kesmesem sorun olur mu?
Yardımcı olan tüm meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Evlenmeden Önce Yapılan Mal Ayrılığı Sözleşmesi
Merhaba,evlenmeden önce yapılan bu sözleşme notere onaylatılmalı mı yoksa nikah için başvuruda bulunurken memurun onaylaması yeterli midir?
|
|
Milletlerarası Özel Hukuk Hakkında
Cumaovası`ndan 829 ile Seferihisar kaç saat sürüyor ?
|
LG K10 ARAYANI GÖREMEME SORUNU
|
DEU HUKUK GELİR Mİ ???
|
TM3 TERCİH
YGS KAREKÖK MAT SB SAYILAR KONUSUNDAKİ SORULARIM
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.897 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar