İpad 10. Nesil kullananlardan yardım istiyorum.
Herkese merhaba iPad i dik bi şekilde tutarken hoparlörden sol üst ve alttan ses geliyor ama sağ üst ve alttan hiç gelmiyor normal mi ?
motor kaskının bu aksesuarının adı nedir ?
iyi akşamlar. bu parçanın adı nedir bilen var mı ?
Film, dizi, Photoshop için iPad tavsiyesi
Herkese merhaba. Bu konuda çok fazla cahilim bana yardımcı olur musunuz ? Fiyat max 12 bin liraya kadar olacak, film dizi youtube amaçlı bir iPad Önerir misiniz ?
Monster Abra A7 şarj hakkında
merhabalar. tam dolumdan sonra batarya modunda kullanırken 2.5 saate yakın gidiyor fakat tam dolum gerçekleşmesi 3.5 saate yakın oluyor bu normal midir ?
16.2 güncelleme sonrası takılmalar
arkadaşlar merhaba 16.2 güncelleme sonrası bi bende mi takılma olıyor bi yardımcı olunallah için ne yaptıysam olmadı
sistem özellikleri
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz; 45W; 10nm SuperFin
Ekran Kartı
nVIDIA® GeForce® GTX1650 4GB GDDR6 128-Bit DX12 (En Yüksek Grafik Gücü; 60Watt + 15 Watt DB 2.0)
Bellek
8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
windows 10 ve 11 aynı anda kullanma sorunu
merhabalar. bir konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. ben öncelikle pc ilk aldığım da win 10 kurdum daha sonra 11 e yükselttim ve format ile tekrar 10 kurunca pc her açtığımda win 10 mu 11 mi kullanmak istediğimi soruyor. ben şimdi 10u kullanıyorum eğer 11 i seçersem 11 i kullanabilecek miyim ? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
cs 1.6 sadece assault serverları..
yeni olduğum için tam hakim değilim server verirseniz memnun olurum.
cs 1.6 server sorunu
Arkadaşlar merhaba. dün oynadığım server ı bu gün oynayamıyorum.not responding hatası veriyor. yaklaşık 3 gündür böyle. cs de yeni sayılırım o yüzden bu durum normal midir bilemiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. server ismi valhalla belki biliyorsunuzdur
cs 1.6 online hakkında...
merhabalar. cs 1.6 online oynuyorum oradaki cs:go map lerini indirip oynamak istediğimde bazılarında crosshair orjinalinki gibi büyük ve kalın olıyor. cs 1.6 daki gibi ince çizgili değil. çözümünü bilenn yardımcı olabilir mi. teşekkürler
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 268
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.077 (Bu ay: 392)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic