Sterntaler> Yeni kurulan [2/8 Mythic] Türk Guildimiz mythic progresse devam etmek için classına hakim oyuncular aramaktayız. Bizimle beraber progress yapmak için aramıza katılabilirsiniz. Ayrıca sosyal ve M+ oyunculara da açığız
Emre0319#2476
1 monk +250ilevel
1 dps mage olursa item level +240 başka classlarda +265 item level
1 hunter tembel olmayan düzgün pullayıp 10dkda bir mola vermecek
150 saniye pull şeklinde yapıyoruz her serverda hesaplarımız var sürekli free realm sağlıyoruz. farmı sabah 10.00 da başlatıp akşam 18.00 da sonlandırıyoruz 2500 kph altına düşürmemeye özen gösteriyoruz katılmak isteyen arkadaşlar dc den ekleyebilir veya özel mesaj atabilir
Emre0319#2476
i5 7600 işlemci ısınması
selam arkadaşlar i5 7600 işlemci kullanıyorum oyunda yük altında 85 dereceleri görüyor fanlar full speed çalışmaya ayarlı biostan işlemci soğutucusunu yeni aldım dolayısıyla macunda yeni kasayıda yeni aldım 2 aylık sistem ne yapmamı önerirsiniz bench mark sırasındaki ısı değerlerini vs hepsini yükleyeceğim
boşta 35-40 yükte 80-87 çalışmış
testten sonraki ısı değerleri max 90-90-85-85 olmuş
selam arkadaşlar 1 ay önce iphone 12 satın aldım akşam telefonu uçak moduna aldım ve sabah uçak modundan çıkarttığımda birisi beni aradığında açtığımda ne bana ses geliyor nede karşı tarafa sesim gidiyor ama kapatıp ben aradığım zaman bir sorun yok telefonu kapa aç yaptığımda ise problem ortadan kalkıyor genelde uçak moduna alıp 4-5 saat bekledikten sonra bu sorun baş gösteriyordu ama bugun durup dururken olunca kıllanıp troy servise verdim telefonu böyle birşey yaşayan oldu mu acaba aranızda yada bu sorun neden olur bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
400 tl kadar kulaklık önerisi (oyuncu)
|
Süper Online pişmanlıktır.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.100 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar