İnternetim Bazı Sitelere Girmiyor
Sorun bugün başladı. İnternete sorunsuz girebiliyorum. Hız testim de olması gerektiği gibi çıkıyor. Ama maalesef bazı siteleri açarken hata veriyor. Bunu ilk Discord'da bağlanırken No Route hatası aldığımda fark ettim. İnternetteki tüm çözümleri denesem de olmadı. Sonra bazı sitelere giremediğimi fark ettim. Diğer sitelere giriyor ama bazı özel sitelere kesinlikle girmiyor. Bağlantı çok uzun sürdü hatası veriyor. Şu ana kadar yaptığım adımlar şu şekilde:
- Aynı sitelere telefondan da bilgisayardan da girmiyor. Ama telefondan kendi internetime geçince site saniyesinde açıldı.
- Modemimi ve bilgisayarımı resetledim. Sonuç değişmedi.
- Farklı tarayıcılarda açmayı denedim. Hiçbir tarayıcıda yine aynı siteler açılmıyor.
- Modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar yapılandırdım. Sonuç değişmedi.
- DNS ayarlarını değiştirdim. Sonuç değişmedi.
- Bilgisayarda antivirüs yok.
- Hem Windows hem de 192.168.1.1 üzerinden tek tek güvenlik duvarını kapatarak denedim. Sonuç değişmedi.
- İnternet sağlayıcımı aradım. Herhangi bir bloklama ya da problem söz konusu değil. Bana modeminizi dinlendirin dediler.
- cmd üzerinden giremediğim sitelerin hem domain ismine hem de ipsine tek tek ping attım. Her ikisinde de request timeout hatası verdi.
- Troubleshooting yaptığımda ise şöyle bir rapor aldım: "Your computer appears to be correctly configured, but the device Detected or resource is not responding"
Büyük ihtimal internetimden kaynaklı bir sorun var ama ne bilmiyorum. Bu hem bazı sitelere girememe (giremediğim siteler hep aynı) hem de Discord'un verdiği No Route hatasını nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı?
Değer Verilen Bir Arkadaşla İrtibat Nasıl Kesilir
Biliyorum konu aşırı derecede saçma ancak bunu bir şekilde danışmam gerek. Benim çok değer verdiğim hatta kendimden daha çok değer verdiğim bir arkadaşım var. Ancak bu arkadaş seven öpülür icabı değerin kıymetini asla bilmedi. Benim gösterdiğim değeri o hiçbir zaman göstermedi. Aramızda tartışmalar oldu ve onun yüzüne karşı da verdiğim değeri vermediğini söyledim. Haklısın düzeleceğim dedi ancak zorla güzellik olmaz gene yanlışlarına devam etti. Ne zaman yanlış yapsa özür diliyor ve salak olan ben, ona olan değerimden olsun diyorum canın sağolsun. Ancak sonra aynısını yine yapıyor.
Sorun şu ki bu arkadaşlık bana zarar veriyor. Her şeyimi anlattım, en yakın dostum dedim ve hala değer veriyorum. Ancak bu değer beni yıpratıyor. Bu yüzden bununla ilgili güzel bir mesaj çekmek istiyorum. Bu şekilde direkt irtibatı kesmeli miyim onu da bilmiyorum. Buraya bu konuyu açacak kadar çaresiz kaldım. Ne yapardınız siz bu konumda olsaydınız?
Size Şans Diye Bir Şey Olmadığını Kanıtlayacağım
|
|
Alttan Kalan Ders Intern Stajımı Etkiler Mi
|
IPhone İçin Kulaklık Önerisi
|
Uyku Pozisyonları Hakkında
|
RA4/T0CKI Led Yakamama Problemi
|
Logitech g300s İleri Fonksiyonu Çalışmıyor
|
Ani ping çıkışı ve ping fazlalığı sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.412 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic