arkadaşlar merhaba. ikamet ettiğim sitede sonunda gpon altyapı kullanıma açıldı. sorgulamalarda bunu görebilmek heyecan verici oldu. türk telekom fiyatları malumunuz çok yüksek. 1000mbps için tavsiyeleriniz ne yönde olur?. ikamet İstanbul/Zeytinburnu.
Full-Duplex hakkında
Kablosuz max hız hakkında
|
gelecek/gelmesi beklenen zam hakkında
herkese merhaba. malumunuz 01.04.2022 tarihinde yapılması planan %67 lik port zammı, BTK tarafından alınan karar gereği 01.06.2022 tarihine ertelenmişti.
ve beklenen gün geliyor. 01.06.2022 tarihi itibari ile internet zamlanacak. ben de evimde superonline fiber kullanıyorum. yapılacak zam superonline fiber için de geçerli olacak mı? ilgili zam açıklamasında telekom port ücretlerine yapılacağı yazıyordu. acaba fiberde ayrı port falan olayı var mı? ona göre tarifemi zam gelmeden değiştirmeden niyetindeyim. bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.
wi-fi 6 modem tavsiyesi
herkese merhaba,
bugün 12 aylık taahhüt yeniledim.
mevcutta kullandığım:
35mb - tv+ aile paketi (full paket) = 117tl
yenileme sonrası
35mb - tv+ aile paketi (full paket) - wifi6 modem = 117 tl
aylık ücret aynı kaldı. modem eklediler ek ücret olmadan. modem değişimi için arayacaklar. birden fazla wi-fi 6 modem var ise sizce hangisini talep edeyim arkadaşlar?
gpon-ont vs. nedir, ne anlama gelir?
merhabalar. 10 yıldır superonline fiber kullanıyorum ama gpon-ont vs. ne anlama geliyor bilmiyorum. taahhüdüm de bitiyor. 5g modeme geçeceğim. müşteri temsilcisi ile görüşmeden basit düzeyde bile olsa teknik bilgim olsun istiyorum. modem olarak ne istemeliyim? gelen arkadaşlara gerekirse ne sormalıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. mevcut hızım 35mb.
"wi-fi ağı internete bağlı değil gibi" uyarısı
merhaba,
zaman zaman telefonumda resimdeki uyarı çıkıyor. çözümü hakkında bilgisi olan var mı? yardımlarınızı rica ederim.
samsung 46d 8000 ekranda çizgi(ler) sorunu
ttnet 16mbps 75gb akk 55l tl (24 ay taahhüt)
|
Akıllı paket-kotasında duran abonelerine geçmiş olsun :(
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 626
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.132 (Bu ay: 913)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar