Yeni elime geldi ürünler. Ben 3 tane sipariş vermiştim ve gayet memnunum. Ortalama 40-50 dakika arasında şarj gidiyor, 3-4 seviyelerde cihaz. 59 TL, bu fiyata kahve bile yokken kaçırmayın derim! Maksimum 5 adet sipariş verilebiliyor. Temu’nun gönderim için minimum sepet ücreti 670 TL, %60 vergi ile birlikte 1072 TL minimum ödeme yapmanız gerekiyor. Gümrükte hiçbir problem yaşamadım.
USB Şarj Edilebilir Derin Doku Masaj Tabancası, 4 Aksesuarlı - Sırt & Boyun Rahatlaması İçin İdeal, Sevgililer Günü, Paskalya, Anneler Günü, Babalar Günü, İşçi Bayramı İçin Mükemmel Hediye
🎉 Kupon fiyatı[59,19 TL]
👉 ürün bağlantısı:
⚠️ İndirim oranı değişiklik gösterebilir, lütfen sayfa görünümüne bakınız.
Arkadaşlar vaktinizi çaldıgım için ilk başta özür dilerim .
Metatime Ekosistemini Tanı.
Akıllı uygulamalar, dijital ürünler, yüzlerce farklı hizmet, servis ve çok daha fazlası... Şimdi tüm bunları tek bir ekosistemde, uyumlu bir şekilde kullanabildiğini hayal et. Metatime, senin ihtiyaçlarına öncelik veriyor ve en kapsamlı dijital ekosistem ile geleceğin dünyasında yer almanı sağlıyor.
Şimdi metatime gönderilerimiz devamlı twitter tarafından banlanıyor ve bizde sesimizi duyurmak için bir çok farklı kanaldan yardım cağrıları yapıyoruz gönderilerinizi #FreeMetatime altında paylaşırsanız bize bir nebzede olsa destek vermiş olursunuz .
Yeni Bir Platform Hepinizi Bekleriz
|
E-ticaret Sitesi Hakında Görüşleriniz
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 512 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic