NowaOnline Ve Sevgili RUTHLESS...
Merhaba RUTHLESS umarım görürsün de için için yer neden silemiyorum diye :D
saat 21.30' da açtığım forumda konu açmak yasak mı adlı konunun cevabı evet olarak geldi arkadaşlar. Bilginiz olsun forumda adil olmayan yada cevap vermekten sakınan bir sistem mevcut. RUTHLESS silmeye devam edersen ben açmaya devam edeceğim.
Bir başkanın yönetiminde, toplumu ilgilendiren bir konuda, farklı gruplardan oluşan dinleyicilerin söz sırası alarak konuşma kuralları içerisinde yaptıkları tartışmalara forum denir.
Yaklaşık yarım saat önce bununla ilgili bizlerin bir kullanıcı olduğunu yapıcı eleştiri üzerinde olduğumuzu belirten bir konu açtım fakat açtığım konu tekrar kaldırıldı.
İnsanların cebinde ki pot parasına göz dikip oyun içi ekonomik denge diye zırvalarken,
Farmerlara sınırlama getirin dediğimiz de oyuna legal girişe karışamıyoruz diyen siz değilmisiniz kardeşim?
Ben açtığım konular attığım yorumları silmek yerine belki de gerçekten oynayan emek veren para yatıran insanların dediklerine kulak verseniz emin olun sizin için çok daha keyifli bir yöneticilik yapacağınız ortam olur.
ASIL SORUN ŞU Kİ...
Biz playerlar aslında oyun içerisinde ki bir çok şeyden şikayetçiyken diyoruz ki çok basit şeyler çözülürler hepsi bir patchte halolur biz söyleriz onlar yapar gibi size güven duyuyoruz duymak istiyoruz. Örnek wp puanı ile eventlara giriş sağlamak bile iyi niyet göstergesi olarak kabul edilebilir. Bu kadar sorunun arasında özellikle bir tanesi ve oyuna esas zarar veren durum FARMERLAR defalarca söyledim söyledik insanlar size bir şeyler anlatmaya çalıştı. Siz ısrarla onları savundukça biz ısrarla yanlış olduğunu söyledik. Dünden beri benim BÜTÜN yorumlarım silinmiş. Bu yorumlarda silinmesini gerektirecek tek durum KÜFÜR HAKARET ETMEDEN Yönetimdekilere iğneleme yapmış olmam olarak yorumladım. Ancak malesef oyunda yönetimi kötü yaptığınız gibi forumda da bir hayli kötüsünüz. Ben ne kadar iyi niyetli olarak görmek istesem de sizi bu hareketlerden art niyetli olduğunuza tamamen inanmış bulunmaktayım. En fazla yapabileceğiniz şey beni oyundan yada forumdan banlamak olur fakat buda beni durdurmaz baştan söyliyim farmerların ne kadar zararlı olduğunu size söylememin sebebi benimde bir bilgisayarcı ve farmer olmamdan dolayıdır. Size uyarım şudur. Attığınız adımları dikkatlice atın benimde attığım yorumları silmek yerine art niyetli olmadığını düşünüp çözüm üretmek üzerine konuşabiliriz beni boşverin. İnsanlar size discorddan defalarca yardımcı olabileceğini oyuncularla konuşup fikir alışverişi yapılabileciğini söyledi bu tarz hareketlere eğilim gösterin. Oyuncular beraber olun ve büyüyün aksi takdirde yok olup gideceğinizi size defaatle söyledik. Bu durumlarda hala ve hala farmerları koruyor olmak malesef sizin art niyetli para düşkünü olduğunuzu düşündürmekten başka bir işe yaramaz. TEKRAR söylediğim gibi sizlerin emek harcadığının farkındayız vurkaçcı olmadığınızıda düşünmek istiyoruz. Buna inanıyoruz
Kısacası sevgili arkadaşlar oyun güzel ama Yönetim kötü
İyi oyunlar sevgili RUTHLESS
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 69 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: KO Genel