Konu belirtildiği gibi arkadaşlar. Oyun kulaklığı değil, dışarıda müzik dinlemek için kullanılacak. Müzik ses kalitesi, batarya süresi, parça dayanıklığı önemli olan hususlar. Mikrofon ve oyun içi ses kasma vb. mühim değil, sadece müzik. Tavsiye verenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim ve bu yüzden maaşım yok. S8 Plus'um maalesef atanana kadar idare edemedi şehit oldu o yüzden hızlı bir şekilde telefona ihtiyacım var. Ailem istediğim telefonu alır ama kendi param olmadığı için çok yüklenmek istemiyorum o yüzden bu fiyat bandında kalmasını istiyorum. Telefonda istediğim özellikleri belirteceğim, güncel Android telefonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Marka takıntısı olan biri değilim ama sürekli arıza çıkaracak ne olduğu belli olmayan markaları istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Batarya: Çok kötü olmasın kafi.
Kamera: Harika olmasa da iyi olmalı.
Akıcılık (işlemci+RAM): Hızlı olmalı kasmamalı.
Oyun: Hiç oynanmayacak önemsiz.
Ses ve ekran kalitesi: Çok kötü olmasın kafi.
Tasarım: Önemli değil.
Benim seçtiğim telefonlar bunlar. Bunlar arasında veya bunlar dışında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
İkinci el ekran kartı seçim tavsiyesi
Kendi RX 580 4 GB'mi 3700 liraya sattım. Şimdi en azından stok problemi düzelene kadar idareten bir kart arıyorum. Sistemim Ryzen 5 2600 16 RAM, ASUS Prime A320M anakart. Seçeneklerim şunlar;
Sıfır garantili tek fanlı Sapphire RX 570 4 GB (1900 TL)
2.el garantisiz EVGA 1060 3GB tek fanlı (1750 TL)
2.el garantisiz ASUS STRIX RX 470 4 GB çift fanlı (1400 TL)
Yeni kart aldığımda bunu satmayı düşünüyorum o yüzden aklıma yatan RX 470. Sizce hangi kartı almalıyım?
GameSatış dolandırıcılığı
GameSatış'tan FLEXCD mağazasından 200 TL'ye FIFA 21 hesabı aldım. Hesabı ilk aldığımda giriş yapabiliyordum sıkıntısız. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra satıcı bir şekilde hesabın şifresini değiştirdi ve hesabı elimden aldı. Önce satıcıya yazdım yardımcı olmadı ondan sonra GameSatış desteğe yazdım fakat onlar da yardımcı olmayı reddederek dolandırıcılığa ortak oldular. Şu anda elimde ne FIFA 21 hesabı var ne de para iadesi alabildim. GameSatış'tan alışveriş yapacak arkadaşlar kesinlikle güvenilir değil ve alıcının yanında olan bir site değil. İnternette sürekli reklamları veriliyor diye güvenilir zannedip de benim gibi para verip alışveriş yapmayın. Hem flexcd mağazasından hem GameSatış'tan bir daha alışveriş yapmam kimsenin de yapmasını önermiyorum hiçbir şekilde dolandırılırsanız yardımcı olmuyorlar.
Pubg için düşük bütçeli sistem.
|
HQ işlemcilerin aşırı ısınması
|
Biri arabaya vurup kaçtı
|
|
9.90'a laptop soğutucusu!
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.902 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware