Ben pek bir şey bulamadım. Genelde ücretli yerler öneriliyor. Çok saçma bu ücreti veremeyenler ne yapacak. Mehmet zor diye bir hocadan videolar var lakin ne kadar kapsamlı ise yarar bilmiyorum.
Gigabyte gs27qc 2k 27 inc curved monitör alınır mı?
Ürünü sipariş verdim ama va panel çok kötü parlaklık çok kötü ürün ise yaramaz gibi yorumlar aldım. İptal etmeli miyim?
Bu fiyata watch ultra 2 alınır mı?
Watch 2 ultra ve airpods pro 2. Nesil sıfır ürünler. 17 bin isteniyor. Alınır mı? Kayıt şart deniyor saat için değer mi ?
Bedelli ücreti ne kadar sürede ödenmeli?
Üniversite okuduğumdan 2021 den bu yana yoklama kaçağı durumundayım. Bedelli ücretinin ne kadar sürede ödenmesi gerekiyor ? Aynı sürede ödeme yapamadım neler olur?
Ürün satışı yaparken tc vermek sıkıntı çıkarır mı?
Pc kasası satarken irsaliye nin üstünde tc yi karalamayı unutmuşum bir sıkıntı çıkarır mı?
Pc kutusunun üstündeki bantı 2 sn de elimi ağzına atana kadar yuttu. Çok büyük değildi sanırım. Lakin insanı korkutuyor ne yapmak lazım? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Huawei p smart 2020 İnternetini laptopa bağlayamadım
Cihazın İnterneti laptopa bağlanmıyor. Ne denediysek olmadı. Ne yapabiliriz ?
Msi kasa nin rgb ışıkları sönmüyor.
Kasayı itopya dan sıfır aldım. 3 haftadır yoğunluk vardı açamadım. Bugün kutu dan çıkardım. Lakin kasa ışıkları sönmüyor. Sorun nerede olabilir,? Kolay çözülür mü?
Bestdatefocus.life adlı bir siteye girdi cihaz. Herhangi bir şey indirmedim. Ya da izin vermedim . Ama endişe ediyorum. Avast ve kaspersky ile tarattim sorun çıkmadı.
Amd ryzen 5 7500f işlemci
Gigabyte 620m h ana kart
Gaimward geforce rtx 4070 ti gddr6x 12 gb ekran kartı
Gskill flare x5 32 gb 2x16 gb 6000 mhz ram
Mld 1 tb m500 gen4 ssd
Xpg k midi tower 650 w kasa.
Genelde oyun için kullanacağım. İleride daha pahalı olacak diye şimdiden almak istiyorum
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 422
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 107.966 (Bu ay: 760)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar