Audi A3 2013 Multimedya Ekran
Dün 2013 model A3 ekranını çatlattım. Orjinal ekran yerine ön-arka park kamerası olan bir multimedya ekran takılabilir mi orjinal konumuna? Kullanan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır? Multimedya ekran alırken neye dikkat etmeliyim?
Bu sene makine mühendisliğine başlayan biri için uzun süre idare edebilecek bir laptop arayışına girdik. Etrafımdakiler Monster gibi önerilerde bulundu. Ama içime çok sinmedi. En az RTX4050 ekran kartı olmalı dediler. HP victus araştırdığımda Acerle kıyaslama yapmışlar. Daha çok bölümle ilgili kullanılacak. Masaüstü PC var. Arada oyun oynarım diyor. Sorun çıkarmayacak (servis, driver gibi) ve uzun süre gidecek ne önerirsiniz? Kasım sonu İngiltereye gideceğim. Oradan almak daha mı mantıklı olur?
Comnet Modem önerisi
Comnet 100 MBps VDSL hatta kullanmak için normal ev kullanıcısına yönelik hangi modemi önerirsiniz?
Yüzme için akıllı saat / bileklik
Yüzücüler için akıllı saat ve bileklik önerileri var mıdır?
Whatsapp blokeli numara
Konuşma sırasında LTE çekim 3G'ye düşüyor.
Turkcellde konuşma sırasında LTE çekim 3G'ye düşüyor. Bu normal mi?
Tv için kablolu kulaklık
Babamların TV izlerken kullanması için kablolu kulaküstü kulaklık arıyorum. Rahasız etmeyecek ve F/P oranı iyi sayılabilecek derecede olması yeterli. Tv’den dolayı bluetooth aletini çalıştıramadım. Mecburen kablolu olacak. Teşekkür ederim.
Turknet Dslam kilidi
Modeme gelen hattımda Dslam kilidi olması nedeniyle maksimum 70-72 mB/s hız alabiliyorum. Bu kilidi nasıl kaldırtabilirim?
Arçelik Ankastre Set
Forumda ankastre set için yazılan konularda genelde SİEMENS tercih ediliyor. İndirim ve Arçelik servis ağının çokluğu, yedek parçanın nisbeten uygun olması nedeniyle
- P35 YEI Ankastre Davlumbaz
- AFM 340D Ankastre Fırın
- OMD D611 DWI Ankastre Ocak
tarzında bir set yaptım. Bu ürünlerden kullanan veya bu tarz ürün (Ocak camlı olmayacak) önerileri var mıdır?
15 yılda neler değişmiş?
|
Meslek: Doktor
İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR. |
|
Son Giriş: 27 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.265
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 26.184 (Bu ay: 520)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 285 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar