Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 323 (Bu ay: 5)
''wah9n'' Abdulvahap Çimen adlı üye hakkında!
Merhaba,
Dükkanımda bulunan Lenovo G500 marka ve modelindeki laptop için @wah9n nickli ismini Vahap (Abdulvahap Çimen) olarak tanıtan üye whatsapp aracılıyla 10 kasım tarihinde tarafıma ulaştı, bazı detaylara cevap verdikten sonra kendisine laptopun şuan tarafımda olmadığını ve ihtiyacı olduğu için bir tanıdığıma verdiğimdi cihaz elime ulaştığında kendisine dönüş yapacağımı ilettim. Ardından kendisi farklı tarihlerde 2 defa daha yazdı ve cihazın gelip gelmediği bilgisini sordu ve ekledi ''Bir gelişme varmı hocam yoksa ben başka ürün arayışına gireyim'' cevabından sonra 19 kasımda cihazı isteği üzere tanıdığımdan aldım ve istemiş olduğu cs go oyunu ile testleri 20 kasımda yapıp tarafına dönüş sağladım fiyatta anlaşıldı ve ardından kendisinin nerede olduğunu sorunca Antalya'da bilgisi verince kendisine cihazı kargo ile değil elden satmak isteğimi belirttim. Kargo ile gönderim riskli olduğudan aslında çok sıcak bakmama rağmen kendisinin ısrarları sonucu alıcı ödemeli kargo ile gönderimde karar kıldık, hatta ödemeyi hemen yapabilirim demesine rağmen ben pazartesi günü havale işlemini yapalım dedim. Ardından sözüne istinaden 21 Kasım pazar günü cihazdan backup ımı alıp format işlemlerini gerçekleştirip cihazda yer alan bileşenler ssd ram ve driverların sorunsuz yüklü olduğu görselleri kendisine öğlen saatlerinde whatsapp üzerinden attım (hatta ekranla ilgili farkettiğim 2 detayıda kendisine ilettim) ama kendisi o arada hem profil resmini kaldırmıştı hemde akşama kadar whatsapp girmesine rağmen cevap yazmadı, akşam saatlerinde ben herhangi bir sorun olup olmadığını sordum ve son duruma göre cihazı iş yerine götüreceğimi ilettim ve bana cevabı ''Hocam ben tamamım benlik herhangi bir sorun yok'' cevabını verdi.
Tüm bu konuşmalar sonunda cihazı dün şirkete getirdim ve kendisine iban bilgilerimi ilettim ve paketi hazırladım, sabah 07:53 de tarafımdan yazılan mesaja 12:29'a a kadar bekleyip cevap gelmeyince (bu arada şahıs whatsappa o zaman aralığında giriyor ama benim mesajıma cevap yazmıyor ve bana ilk ulaştığından beri mavi tiki de kapalı) saat 12:29 mesajlarına bakıyormusun yazınca ''Hocam 15:30 gibi bitirmiş olacağız'' yazıp adres bilgilerini paylaştı. Saat 16:17 de tekrar yazdım ve havalenin gelmediğini ve iş çıkışı kargoyu servis güzergahında bırakabileceğimi vs vs, son görülmesi whatsapp da 15:33 ve eve geçerken kendisini saat 19:00 a kadar aradım ama ''ulaşılamıyor'' kaydı çıkmakta, tahminim hem arama ve whatsapp da beni engellemiş durumda. Yazışmaların hepsi elimde mevcut.
Siz forum sakinlerinden ricam @wah9n nickli ismini Vahap olarak tanıtan bu şahısa dikkat edin ve kesinlikle alışveriş yapmayın!
Herkese iyi forumlar.
Playstation 1 ekran kayma sorunu ! (Sorun Çözüldü)
|
[Telefon Alıcaklar İçeri] Bir Sony Xperia Sorunsalı !
|
|
|
|
[[ Htpc İçin Ekran Kartı Önerisi ! ]]
|
|
[[ 2006-2012 Tüm Kasa Çalışmalarım ]]
|
*Amd Ryzen 5 1600AF(Gelid Tranquillo+Arctic P12)//Asus TUF GAMING B450M-PRO S//16Gb Corsair Vengeance Ddr4 3200mhz//Adata XPG SX8100 512GB M.2//240GB Sansisk SsdPlus//Sapphire Rx6500Xt//Raijintek Styx//High Power Element 750 Watt//Asus Tuf Gaming VG24VQ//Redragon K568R//Corsair Katar Pro *Huawei P20//Samsung Watch Active 2//Xiaomi Mi Band 2 *iPod Touch 5th//Jabra Elite 2//Sennheiser Hd-201//Beats Solo 2 *Fujifilm X-T30//Fujinon Xf 16-80mm//Pentax M 50MM F1.7 |
*Alışveriş yaptıklarım ve referanslar; Apexi - azizcinar - TWiST_oF_FaCe - sedoman34 - köroğlu__ - Edmond_Dantes - Halit61 - easethepain - celalettin53 - gorkemliaslan - ironblood19 - Metin* - kaanblack - captain89 - KorgenaraL - zUbE - lütfü696 - haydarasilioglu - fevzi1428 - barbarian161 - miracdemir - cemre16 - Cango34 - -BUR@K- - b0h3m - boraaktas - nehnini - omerkutay41 - seckinarda - muratkaya - alicankoker - murat3630 - mrn - esex1903 - solti - bukalemuns - apotheke1969 - appalit - NetLuis - Ryzen - numberbir - cesurata - .Haywire. - Senkei - SiyahPapyon - aydinozsoy - abuzeer - noMAD-28 *Sözünde durmayan ve dikkat edilmesi gerekenler ; Jacksel - y3el - priestess - wah9n |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 668
Konularının görüntülenme sayısı: 54.189 (Bu ay: 1.301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El