Hepsiburada.com üzerinden Big Apple yani orijinalmarka firmasından Columbia Alpine Action Oh Kadın Mont siparişini 7.11.2020 vermiştim. Bu firma beni 10 gün beklettikten sonra hepsiburada.com tarafından “ Ürünü temin edemedik siparişiniz iptal edilmiştir.” diye bana mail attılar. 7-9 tarihleri arasında Metro Gross AVM aynı ürünü 1300 TL alma imkânım varken ben hepsiburada.com aracılığıyla bu firmadan sadece 100 TL ucuz diye tercih ettim. O günlerde 1200-1400 TL bandında o ürünü alabiliyorken bu sahtekâr firmaya güvenip almadım. İndirim günleri de bittiği için bu dolandırıcı firma beni mağdur etti. Şu an almaya kalksam 1800 tl aşağı bir fiyatta satılmıyor. Bu firma ile ilgili şikâyetleri okuduğuma bakılırsa hep sahte ürün satıyormuş. Hepsiburada böyle firmalarla niye çalışıyor anlamıyorum. Bir de beni mağdur eden bu firma hakkında hepsiburada.com da niye yorum yazamıyorum onu anlamıyorum. Mağdur olmamanız için başımdan geçenleri yazdım. Umarım bu tür sahtekar firmalar bir an önce batarlar…
|
|
ADSL'nin sık sık kesilmesi sorunu
|
Ati Catalyst 5.1 çıktı
|
Ati Catalyst 4.11 çıktı
|
vb de hata
|
Asus 925X Anakartın Test Sonuçları ve Ödül
|
Asus X99 Deluxe , İntel i7 5820K Cpu , 16 GB DDR4 Corsair 2400 hz ram, Cooler Master NAF 932 kasa , Corsair H105 sıvı soğutma, Asus strix GTX 970 ekran kartı, Asus ROG PG278Q Monitör, Sandisk 480 GB SSD HDD, Tt gamer klavye, Razer mouse |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 196
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.933 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware