Şimdi ben paypal hesabı açmayı düşünüyorum. Rastgele yabancı adres ve numara almanızı sağlayan sistemler var biliyorsunuz ki aklımda oralardan almak ve şirket hesabı açma var ama bir kaç şey kafamı kurcalıyor. Para alımını yaparken sorun oluyor mu? Yani paypal bakiyemden kendi Türkiye kartıma (finansbank vs) aktarım yaparken sorun yaşayacak mıyım? Sonuçta Paypal türkiye de kapandı. Nasıl olacak acaba bu durum? Paypaldan TR'ye para aktarmaya TR bankalarına para aktarmaya bir engel var mı? Birde oradan seçtiğimiz numara üzerinden bizim paypal adresimize ulaşım yada bizden habersiz para çekme gibi bir durum yaşanabilir mi? Teşekkürler cevaplar için bunlar kafama takılıyor.
Ya şimdi benim bir iş için QIWI kullanmam lazım ve aktif kullanacağım ama bir türlü kartımı bağlayamıyorum. Kartım yurt dışına açık ancak niyeyse bu 10 rubble çekilen kısımda payment hatası alıyorum. Müşteri hizmetleri ile de görüştüm bana sistemde engellenen yada herhangi bir hata, ödeme hatası vs gibi bir şey gözükmediğini söylediler. Enpara-Finansbank kullanmaktayım ve şu ana kadar başka hiç bir sorun yaşamadım. Nedir acaba bu sorunun kaynağı var mı bilen?
Cruze 2.0 LTZ ve Cruze 2.0 LT hangisi hangisi nasıl anlaşılır?
|
55.000TL ve Altı Araba Önerisi.
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.494 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun