2014_2015 VW POLO 1.4 TDI DSG alinir mi?
650_680 bin tl civarına 100_150 bin km de araçlar var, arac için daha yüksek bir meblağ ödemeyi erteledim, polo nun çok fazla kronik sorunu var midir?
2012 a3 700 bin tl yada 2012 f20 750 bin tl ye alinir mi?
Merhabalar,
8p a3 ,2012 1.6 tdi s_tronic, attraction 120 bin km deki bir araç için bu fiyat makul mudur? 2_3 parça boyası var, degiseni yok biri de kaput boyali parçalardan.. ortalama 15 bin tl hasar kaydı var .Aslında ceed veya 308 bakıyordum, ancak tanıdığım bir araç olduğu için aklımda yer etti. Başıma çok büyük masraf acar mi?
Bir diğer arac f20 , açıkçası 130 bin km civarındaki bir f20 ye ne kadar masraf yaparsam beni sorunsuz bir kac yıl idare edebilir onu da tam kestiremiyorum.
Aklın yolu bir aslında ceed, auris gibi bir hb alinir kafa rahat binilir de, hepsinin piyasasi birbiriyle neredeyse aynı olduğu için, bari ömrü hayatımızda premium un giriş seviyesinin de düştüğü de olsa bu araçları kullanıp hevesi almak istiyorum.
2012-2013 Audi A3 alınır mı?
700-750 civarı bütçe ile alabilecegim 1.2 ,1.4, 1.6 TDI ortalama 120-150 km deki bir araç, çok masraf çıkarır mı? Yüksek km de TSI yada TDI den hangisi almak mantıklı olur?
700 bin TL civari, Golf6 vs A3 8p vs Kia Cee'd Vs Astra j
Merhabalar,
700 bin civarına c segment hb araç bakıyorum.
308,cee'd, A3 , golf6 gibi dizel otomatik araçlar dışında, Astra benzinli otomatik te gene dikkatimi çekenler oldu. aslında bir kaç deneyipleyip beğendiğim A3 8p ler 11-12 yaş aralaginda araclar.
-Astra j ve 308 lerin kronik problem çıkarabileceği,
-ceed in sorunsuz olduğu
-a3,-golf6 da dsg problemleri
Alt alta koyduğumuzda ceed ile deneyimimden dolayi A3 arasinda kalıyorum. Bu rakamlar civarı Civic FB7 lerin neredeyse çoğu ağır hasarlı ve iyi araba olmasına rağmen bana göre parasının aracı değil. 8p A3 ile 2014 cee'd arasinda kalsak artı ve eksi olarak neler getirir, neler götürür sizce? Özellikle cee'd deneyimi olanlar destegini rica ederim:)
Merhaba ustatlar, Ocak ayinda hem iş degisikligi hemde ev aldığım için nakit ihtiyacından aracımı satmıştım. Eskiden premium araçlar dahil en kotu kiralar hatim ederdim, tabi bu araçların ilk çıkış fiyatlarını da bildiğim için 300-350 bin tl lik bir meblag vermek inanın hala aklıma yatmıyor. Ancak ailemin ihtiyacı ve benim zaruri bir ihtiyacimdan dolayı şuan arabaya ihtiyacım var.
Benim için konfor ve yol tutuş onemlidir, Insignia dahil düşünmüyor değilim.
8p A3 ile Civic arasında çok kararsız kalmıştım. Biri dizel otomatik biri benzinli otomatik..s tronic sonuçta dsg,japon sorunsuz ama Audi nin de tokluğu var..hem tokluktan,hem konfor mixlenmis Astra j Ler insignialar da var. Zor açıkçası:
Boyle bir skalada arada kalan arkadaşlar sizce,
Güvenlik,konfor yol tutuş olarak ilk tercihiniz hangisi olurdu?
Yılda 6-7bin km yapıyorum sadece 700 km si uzun yol ortalama.
Saçlarım çok mu beyaz? Boyatmali miyim?
Merhaba yaş 30 , saçım bu halde..yanlar da ve ustlerde saydım 30 tane beyaz var ..Boyatmak dışında çözüm var midir
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.558 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası