Pc kapalıyken paylaşım noktası
Win 11 yükledim Hotspot özelliği geldiğini fark ettim. Hep kablo ile bağlıyorum wifide çekmiyor odamda zaten. Pc'de hotspot işimi görüyor telefonu tableti bağlayıp kullanıyorum sorun PC'yi kapatınca Hotspotda kapanıyor pc kapalı iken hotspotu kullana bilirmiyim bir ayarı varmı yada mümkünmü ?
Lenovo Gaming 3 PL202 PİN OUT Kısa Devre
Öncelikle herkese Selamlar !
Lenovo Gaming 315ach6 Ryzen 5 5600H Nvidia 1650
Cihazın Ramini kontrol ederken ramin üstündeki metal Bobine denk geldi ve bobin cortladı tahminimce bobin besleme devresinin bobini bir tahminim daha var yedek bobin bence bu az araştırdım baya bir kişinin başına gelmiş Lenovo Gaming 3 PL202 Yazınca direk görsellerde boy boy çıkıyor zor bela aldım birkaç gün oldu :') Cihaz bu arada normal çalışıyor hiç bir sıkıntı yok yani şuanlık.
Sizce garanti delinirmi ?
Cihaza bu şekilde zarar verirmi ?
Garantiye gitse kaç para masraf çıkar ortalama ?
Kendim ölçüp üzerine yeni bobin takayımmı ?
Akıl verin lütfen aklımı kaçıracam :')
Dji Dron Kumlanma Problemi
herkese selamlar dronumun birkaç düğündür bu şekilde görüntü çekmeye başladığını fark ettim bu sorun için servise verdim fakat bu görüntüleri kurtarmam lazım yada bu nokta nokta olan yerleri azaltıp gözle görülmez hale getirmeliyim nasıl yaparım yardımı olabilicek kimse varmı ?
Yeni bir malzeme ile iş yapmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.Yeni aldığım Sony Alpha 6500'ün yanında gelen 30MM lens.Bir sorun var işimiz düğün işi olduğu için sürekli makine netlemeye çalışıyor birkaç ay LENS alamayacağım için önere bileceğiniz Arka Planı FLU yapmaması için ne ayar yapa bilirim AF-C AF-S gibi bağzı şeyler yazıyor ekranda bunlar nedir bilmiyorum. Manuelde kullanmayı denedim daha zor oldu ne yapabilirim ?
Şifresini bildiğim itunes yedeğinin şifresini nasıl kaldırırım ?
Sony Vegas PRO Acil Yardım !!!
İyi Çalışmalar Herkeze öncelikle
Alıntı
metni:Çoktandır çalıştığım Sony Vegas Pro Edit yazılımı son zamanlarda beni iyice zorlamaya başladı.Tam olarak bu programda zorlandığım kısım aynı anda 2 kameranın kayda girmesi.Montaj esnasında aynı ana denk getirememem.Bir arkadaşım Adobe Premier Pro yazılımında Ses Frekanslarını kullanarak otomatik yerleştirdiğini gördüm Vegas Yazılımında bu ne denli yapılır nasıl yapılır ?
3D Printer Layer Katman Hatası Acil !
İnstagrama giriş problemi !!!
Skoda Yeti SubWoofer ??? :)
|
Apple iMac Sanırım BİOS hatası acill !!!
|
Meslek: Esnaf
İlgi Alanları: oeaqcar46@gmail.com
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.330 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware